Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Risto Radunovic de la FCSB? MM Stoica a vorbit despre situaţia fotbalistului muntenegrean | EXCLUSIV

Pleacă Risto Radunovic de la FCSB? MM Stoica a vorbit despre situaţia fotbalistului muntenegrean | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Risto Radunovic (31 de ani) este om de bază la FCSB, însă, în această toamnă a primit un adversar de calibru pe postul său, în persoana lui Cristi Ganea (31 de ani).

Recent, au apărut informaţii conform cărora Risto Radunovic nu ar mai fi în graţiile patronului Gigi Becali, iar acesta a fost motivul pentru care a fost adus Cristian Ganea.

Pleacă Risto Radunovic de la FCSB?

S-a zvonit că totul a pornit de la faptul că muntenegreanul şi-ar fi dorit un nou contract la FCSB, dar pe o sumă lunară mai mare decât cea încasată acum, de 15.000 de euro. De aici, Gigi Becali ar fi comandat ca fotbalistul să fie trecut curând în planul secund.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a negat vehement acest scenariu care l-a implicat şi pe Gigi Becali.

Oficialul ”roş-albaştrilor” a recunoscut că a fost abordat de către Risto Radunovic pentru a afla dacă i se mai pregăteşte sau nu un nou contract, cel mai probabil pentru decide ce va face în continuare.

Risto Radunovic mai are contract cu FCSB până în iarna lui 2024. Practic, în vara viitoare ar putea semna nestingherit un pre-contract cu orice echipă doreşte.

Cu toate acestea, Mihai Stoica a confirmat discuţia, dar nu a dezvăluit şi finalitatea acestora, dacă fotbalistul va primi sau nu o prelungire a înţelegerii. Cel mai probabil, FCSB-ul consideră că mai e suficient timp la dispoziţie pentru a se lua o decizie în acest sens.

Nu, au fost nişte discuţii, dar nicio legătură....Nici măcar n-au ajuns discuţiile la Gigi. El mai are contract până la anul, în decembrie. E ok. 

Poate va prelungi, poate va rămâne până în decembrie. Aşa a venit în iarnă, mai sunt şi contracte d-astea: vine în iarnă, pleacă în iarnă. 

Toţi sunt plătiţi ok. Din moment ce au semnat contracte, sunt plătiţi ok. Noi nu avem diferenţe aşa de mari cum au fost pe vremuri.

Era intervievat Ravanelli la Juventus, dacă era nemulţumit că primea mai puţini bani decât Del Piero, iar el a răspuns: `Da, dar el e Del Piero`. Adică despre ce vorbim?.

Nu avem diferenţe aşa mari, de aproape 10 ori mai mari. Banii se iau, salariile sunt bune.

Am avut nişte discuţii dacă să ne aşezăm la masă să discutăm despre un nou contract sau nu. Şi atât.

Bine că a fost sănătos. Atâta timp cât Panţîru era accidentat, era singurul nostru fundaş stânga. Acum, cu Panţîru aproape de revenire şi cu Cristi Ganea care poate acoperi trei posturi...”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: radunovicganeabecalimm stoica 

viewscnt
Articole similare