Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de ultimă oră de la Manchester United. Jucătorul a făcut anunţul: ”Am informat conducerea, antrenorul şi colegii mei de decizia mea.”

Plecare de ultimă oră de la Manchester United. Jucătorul a făcut anunţul: ”Am informat conducerea, antrenorul şi colegii mei de decizia mea.”

Manchester United

Comentarii

Mijlocaşul sârb Nemanja Matic a anunţat, vineri, că va pleca de la Manchester United la finalul sezonului, după cinci ani petrecuţi la acest club.

Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani, cu contract până în 2023, a participat la 26 de meciuri în acest sezon în toate competiţiile. Fotbalistul nu este mulţumit de faptul că nu mai evoluează la fel de mult ca în trecut, astfel că a decis să părăsească echipa lui Cristiano Ronaldo. 

După 5 sezoane petrecute la clubul de pe Old Trafford, Matic a decis să plece. Sârbul a ajuns într-o perioadă dificilă la club. În 2017, a avut ocazia să câştige Super Cupa Europei în faţa lui Real Madrid, dar englezii au pierdut cu 1-2. Fostul jucător de la Chelsea nu are niciun trofeu în palmares cu Manchester United. 

 ”Am informat conducerea, antrenorul şi colegii mei de decizia mea.”

”Am informat conducerea, antrenorul şi colegii mei de decizia mea. A fost o onoare şi un privilegiu imens să fiu jucător pentru acest club. Multe mulţumiri fanilor pentru sprijinul necondiţionat. Voi da totul până la sfârşitul sezonului pentru a-mi ajuta coechipierii să încheie cât mai sus”, a scris Matic, pe Instagram.

Matic a venit la Manchester United în 2017 de la Chelsea, iar el nu ar fi singurul jucător care ar pleca de la United în această vară. Pe listă ar mai fi nume mari precum: Cristiano Ronaldo, iar jucătorilor Paul Pogba, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata le va expira contractul în această vară.

Afla mai multe despre: united-premier league-matic 

viewscnt
Articole similare