You are here:

Plecare-fulger de la FC Barcelona! Fotbalistul şi-a dat acordul şi merge să facă vizita medicală, după ce AS Roma a pus banii pe masă

Plecare-fulger de la FC Barcelona! Fotbalistul şi-a dat acordul şi merge să facă vizita medicală, după ce AS Roma a pus banii pe masă

FC Barcelona

Comentarii

Carles Perez (21 de ani), fotbalistul promovat de Ernesto Valverde în prima echipă a Barcelonei la începutul acestui sezon, pleacă de pe Camp Nou. Quique Setien, noul antrenor al catalanilor, i-a transmis acestuia să-şi caute echipă şi se pare că Perez şi-a găsit deja. A ajuns la un acord cu italienii de la AS Roma.

Mijlocaşul crescut în La Masia se va alătura echipe din "Cetatea Eternă" în această săptămână, ultima de mercato, pentru 13 milioane de euro, scrie Onda Cero, citată şi de Sport, ziarul de casă al Barcelonei. Sursa citată mai scrie că Perez se va deplasa la Roma, marţi, pentru a finaliza mutare pe Olimpico.

Plecarea lui Perez e una foarte rapidă, după ce Barcelona i-a transmis acestuia să-şi gasească echipă vineri, 24 ianuarie. Carles Perez ar putea debuta la AS Roma în etapa viitoare, în deplasare cu Sassuolo. Mutarea lui Perez la Roma va fi un împrumut cu obligativitate de cumpărare, pentru 13 milioane de euro, în vară.

De asemenea, Barcelona are o clauză de răscumprare a jucătorului, în valoare de 25 de milioane de euro.

Carles Perez a jucat 707 minute în 12 meciuri la echipa mare a Barcelonei, pentru care a marcat de două ori şi a livrat trei pase de gol. Transfermarkt îl cotează pe tânărul fotbalist la 10 milioane de euro.

  • 2022 e anul în care expiră contractul lui Carles Perez cu FC Barcelona.


 

Afla mai multe despre: carles perezfc barcelonaas roma 

viewscnt
Articole similare