Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare importantă de la echipa lui Berlusconi! Una dintre vedetele italienilor s-a transferat în Bundesliga

Plecare importantă de la echipa lui Berlusconi! Una dintre vedetele italienilor s-a transferat în Bundesliga

Transferuri

Comentarii

Monza, echipa din Serie B patronată de Silvio Berlusconi, s-a despărţit de una dintre vedetele echipei, Kevin-Prince Boateng.

Kevin-Prince Boateng, în vâstă de 34 de ani, a părăsit-o pe Monza pentru a reveni la Hertha Berlin. Fratele lui Jerome, de la Bayern, fusese adus la Monza de patronul cu care mai colaborase la Milan, Silvio Berlusconi, pentru a aduce promovarea echipei. Alături de acesta în atac se afla un alt fost jucător de pe San Siro, Mario Balotelli, însă cei doi nu au putut obţine accederea în prima ligă.

Plecare importantă de la echipa lui Berlusconi!

Monza a pierdut în semifinala play-off-ului de promovare, scor 3-2 la general, după ce pierduse turul în deplasare cu 3-0. Astfel, cu încă un an în Serie B pentru formaţia italiană, Boateng s-a decis să nu îşi prelungească înţelgerea şi să revină la fosta sa echipă, liber de contract.

Kevin-Prince a mai jucat pentru Hertha la începutul carierei, fiind un produs al academiei formaţiei berlineze. Acesta a impresionat în Germania şi a fost transferat de Tottenham, a doua echipă dintre cele 14 reprezentate de ganez la cariera sa.

Deşi Boateng a avut o carieră mai mult decât respectabilă, acesta nu s-a integrat niciodată cu adevărat la un singur club, iar timpul său la naţională s-a încheiat prematur. Acesta s-a retras din selecţionata Ghanei la 24 de ani, pentru a se concentra pe sănătatea sa şi cariera sa de club.

În cei 16 ani de când joacă profesionist, Kevin-Prince Boateng le-a reprezentat pe Hertha Berlin, Tottenham, Borussia Dormund, Portsmouth, Genoa, AC Milan, Schalke, Las Palmas, Eintracht Frankfurt, Sassuolo, FC Barcelona, Fiorentina, Besiktas şi Monza.

În palmares, ganezul are două titluri, unul cu Barcelona şi unul cu Milan, o Cupă a Ligii, cu Tottenham, o Cupă a Germaniei, cu Frankfurt şi o Supercupă a Italiei, tot cu Milan.

Afla mai multe despre: monzakevin-prince boatengmonzasilvio berlusconi 

viewscnt
Articole similare