Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare importantă de la U Cluj: ”S-au făcut ceva mutări, au venit oameni noi”

Plecare importantă de la U Cluj: ”S-au făcut ceva mutări, au venit oameni noi”

Liga 2

Comentarii

Costel Enache a oferit o declaraţie despre una dintre cele mai importante plecări din această perioadă, cea a lui Daniel Stanciu, cel care deţinea funcţia de manager sportiv la U Cluj.

Universitatea Cluj a ratat din nou promovarea în Liga 1 şi conducerea clubului a suferit unele schimbări. Unul dintre cei care vor pleca este Daniel Stanciu, managerul sportiv al clujenilor.

Antrenorul Costel Enache spune că şefii clubului încearcă să aducă un aer proaspăt la nivel de conducere, în speranţa că deciziile pentru viitorul sezon vor duce la promovarea în Liga 1:

”E clar că este o schimbare în cadrul conducerii clubului nostru, s-au făcut ceva mutări, au venit oameni noi, cu altfel de viziuni sau cu viziuni noi, şi e o reorganizare la nivelul ăsta”, a spus Costel Enache după victoria cu 3-1 în faţa Farului.

Costel Enache a preluat-o pe U Cluj în septembrie 2020, dar a ratat obiectivul, promovarea în Liga 1. Totuşi, antrenorul în vârstă de 48 de ani susţine că ar putea continua la U Cluj, însă numai dacă va primi nişte garanţii pentru sezonul viitor.

”Sunt aproape la final de contract, ceva lucruri generale am discutat săptămâna asta, nimic concret. E un club cu potenţial şi aş fi mândru, dar nu aş vrea doar să mă leg de un contract, să stau într-o linişte aşa, că eu am un contract. Nu! Vreau să ajut cu tot sufletul meu şi până nu punem lucrurile la punct în club, îmi e greu să îmi asum nişte lucruri”, a mai spus Enache.

Afla mai multe despre: costel enache 

viewscnt
Articole similare