You are here:

Plecare surprinzătoare de la FC Barcelona. Directorul general al clubului şi-a dat demisia. Care este motivul despărţirii

Plecare surprinzătoare de la FC Barcelona. Directorul general al clubului şi-a dat demisia. Care este motivul despărţirii

FC Barcelona

Comentarii

Directorul general al clubului FC Barcelona, Ferran Reverter, a demisionat "din motive personale şi familiale", a anunţat marţi gruparea spaniolă, citată de agenţia EFE.

Reverter, numit oficial ca CEO la FC Barcelona pe 1 iulie 2021, va rămâne în funcţie până când clubul va numi un alt director executiv care să-l înlocuiască.

În doar opt luni, Reverter a fost nevoit să facă faţă unor probleme precum restructurarea datoriilor, aprobarea de către suporterii acţionari a proiectului Espai Barca şi reducerea masei salariale a lotului de jucători.

"Am depus mult efort şi dăruire în aceste luni, dar acum vreau să mă concentrez pe scopul pentru care m-am întors la Barcelona (din Germania) şi anume să dedic mai mult timp proiectelor personale şi familiale", a subliniat el.

Cotidianul La Vanguradia scrie, însă, că Ferrar Reverter a decis să renunţe la funcţia sa din cauza discrepanţelor din acordul de sponsorizare cu Spotify.

Plecarea sa are loc cu doar câteva ore înainte de aşteptata oficializare a acestui acord, prin care cunoscuta platformă de streaming muzical devine sponsorul principal al clubului, în schimbul sumei de aproximativ 280 milioane euro, pe o perioadă de trei ani.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare