Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare TOTAL surprinzătoare la FCSB. Becali a mai vândut un jucător fără să-l anunţe pe MM Stoica: "Nici nu m-a întrebat ce părere am"

Plecare TOTAL surprinzătoare la FCSB. Becali a mai vândut un jucător fără să-l anunţe pe MM Stoica: "Nici nu m-a întrebat ce părere am"

FCSB

Comentarii

FCSB a suferit prima înfrângere din acest sezon şi în Superligă, scor 1-2, în deplasarea de la UTA, iar imediat după meci, Gigi Becali şi-a criticat jucătorii.

Nemulţumit de prestaţiile lui Miculescu şi Octavian Popescu, Gigi Becali a declarat că regretă plecarea lui Andrei Cordea în Arabia Saudită.

Deşi patronul FCSB-ului a dezvăluit că l-a vândut pe mijlocaş în urma sfaturilor primite din partea oficialilor echipei, Mihai Stoica susţine că Becali nu i-a cerut părerea înainte de a-l ceda pe Andrei Cordea la Al Tai.

"Nu ştiu după cine s-a luat, pentru că pe mine m-a anunţat direct că-l vinde. Nu m-a întrebat ce părere am, dacă să rămână sau să plece Cordea.

E posibil să fi discutat cu altcineva, mai ales că în perioada aia nu prea discutam noi. Nu ştiu ce producea Cordea, eu ştiu doar că am încredere mare în aceşti jucători tineri.

Andrei Cordea a fost adus pe 50 de mii de euro şi vândut pe 1,3 milioane de euro" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Adus în iulie 2021, de la Academica Clinceni, în schimbul sumei de 50 de mii de euro, Andrei Cordea a marcat 16 goluri şi a oferit 13 pase decisive în cele 95 de meciuri jucate în tricoul FCSB-ului.

În această lună, mijlocaşul lateral a fost vândut în Arabia Saudită, la Al Tai, cu 1,3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare