You are here:

Plecarea care lasă urme la Rapid! Jucătorul deja este regretat în Giuleşti, după startul dezastruos de campionat: ”Era Messi faţă de cei de acum”

Plecarea care lasă urme la Rapid! Jucătorul deja este regretat în Giuleşti, după startul dezastruos de campionat: ”Era Messi faţă de cei de acum”

Superliga

Comentarii

Rapid nu se regăseşte nici sub comanda lui Marius Şumudică. Giuleştenii au înregistrat doar două victorii în primele 13 meciuri şi sunt maai aproape de locurile retrogradabile decât de play-off.

În ultima etapă, Rapid a fost învinsă de FC Botoşani, scor 0-2 şi a ajuns pe locul 12, cu doar 13 puncte. Presiunea pe elevii lui Marius Şumudică este din ce în ce mai mare, având în vedere că urmează două meciuri de foc pentru Rapid: cu Farul, pe teren propriu, şi FCSB, în deplasare.

Robert Niţă i-a făcut praf pe jucătorii Rapidului: ”Suntem de cascadorii râsului”

Robert Niţă (47 de ani) a făcut câteva observaţii referitoare la meciul Botoşani - Rapid şi a fost critic la adresa jocului practicat de elevii lui Marius Şumudică.

”Suntem de cascadorii râsului. Uitaţi-vă la golul doi, când doi jucători ai Rapidului, unul cu faţa spre poarta lui şi celălalt cu faţa spre poarta adversă se dau cap în cap şi rămân jos, la centrul terenului.

Golul doi încasat de căpriori este de  ”Scherzi a parte”. Rapid este o echipă care, doar cine nu îşi doreşte nu o bate.

Să nu uităm, Rapid este în etapa 1044 (n.r. etapa a 12-a) şi a bătut de două ori, şi pe cine a bătut?! Pe Iaşi şi Slobozia.

Rapid, într-un clasament al şuturilor pe poartă, în ultimele cinci sau şase etape, este pe penultimul loc. O echipă care nu sperie pe nimeni.

Am văzut şi FCSB - Gloria Buzău. Buzău dacă prindea Rapid în seara asta îi bătea, cu părere de rău. Buzău se distra cu Rapid. Iar, ce nu îmi place, eu înnebunesc când văd o echipă care îşi propune să termine în primele trei şi îl lasă pe Săpunaru vârf de atac în ultimele minute.

Hai să fim serioşi, la Rapid nu ar trebui să fie treaba lui Săpunaru să dea gol, cum nu înţeleg cum etapa trecută în banda dreaptă ajungi la un moment dat să termini cu Manea şi Onea”, a spus Robert Niţă, pe canalul său oficial de YouTube.

Plecarea lui Funsho, de neînţeles: ”Părea Pele sau Messi faţă de cei de acum”

De asemenea, Robert Niţă a declarat că regretă că Funsho Bamgboye a plecat în această vară de la Rapid.

În opinia fostului atacant, Bambgoye avea mai multă calitate decât majoritatea jucătorilor de profil ofensiv din lotul giuleştean, principalul său atu fiind viteza.

”Nu înţeleg cum a fost alcătuit lotul ăsta, nu înţeleg de ce a trebuit să plece Funsho. Funsho acum, faţă de ce se întâmplă în majoritatea cazurilor părea Messi, Pele, ăla (n.r. Funsho) măcar avea viteză şi o cerea în profunzime”, a adăugat Robert Niţă.

Funsho Bamgboye a plecat liber de contract în această vară la Hatayspor, în prima ligă din Turcia. În 54 de meciuri în tricoul vişiniu, nigerianul a marcat opt goluri şi a livrat nouă pase decisive.

În următoarea etapă, după pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale, Rapid primeşte în Giuleşti vizita Farului.

 

Afla mai multe despre: superligarapidcfr 

viewscnt
Articole similare