Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecarea lui Alex Ioniţă de la U Craiova, tot mai aproape! Mijlocaşul va fi împrumutat şi e aşteptat ca un salvator: "Este o surpriză"

Plecarea lui Alex Ioniţă de la U Craiova, tot mai aproape! Mijlocaşul va fi împrumutat şi e aşteptat ca un salvator: "Este o surpriză"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a susţinut că echipa va face în jur de patru transferuri pentru a-şi asigura promovarea în Liga 1. Printre jucătorii care vor veni în Giuleşti se numără şi Alex Ioniţă, care va fi împrumutat de la U Craiova.

Alex Ioniţă, împrumutat la Rapid

Clubul din Giuleşti se află pe locul trei în Liga 2, cu 35 de puncte, pe locul de baraj, la două puncte în spatele locului secund, CS Mioveni, şi la şase puncte în spatele liderului UTA Arad. 

Pancu a anunţat întăriri la Rapid, dar a susţinut şi că e pregătit să plece, dacă echipa ratează promovarea: "A fost un an bun. Să nu uităm că suntem o echipă nou înfiinţată, care a început din Liga a 4-a, cu tradiţia şi palmaresul Rapidului. De ce să se supere fanii? Asta e realitatea. Ne-am recăpătat identitatea. Suporterii au fost de la început alături de echipă.

Sunt foarte sigur că e foarte sigur proiectul de la Rapid. Am fost de la început, mi-am dat seama că lucrurile sunt foarte serioase. În momentul de faţă, promovarea e obiectivul tuturor. Eu nu am promovarea în contract, dar am avut o discuţie cu jucătorii la Cheile Grădiştei şi le-am transmis următorul mesaj <În cazul în care nu promovăm, eu voi fi primul care voi pleca>.

Jucătorii noştri vor fi mult mai bine pregătiţi pentru returul de campionat, plus trei, patru transferuri. Un atacant foarte bun, un număr 10, o să fie o surpriză pentru rapidişti. Un mijlocaş central, care probabil va fi un jucător străin, plus încă un portar Under 21. Numărul 10 va fi, în proporţie foarte mare, Alexandru Ioniţă II, care este împrumutat la Universitatea Craiova. Îl luăm împrumut până la vară. Îşi doreşte foarte mult să se întoarcă acasă, să joace la Rapid din nou. Va renunţa la o parte din salariu", a declarat Daniel Pancu pentru Realitatea Plus. 

Alex Ioniţă este un produs al Rapidului, iar acesta a făcut pasul la Astra în 2014, unde a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti până în 2018. 

Mijlocaşul a fost cumpărat de CFR Cluj în schimbul a 1 milion de euro, dar nu s-a acomodat, deşi a avut un an şi jumătate la dispoziţie. 

Împrumutul la U Craiova ar fi trebuit să-i salveze cariera "Bulgarului", dar nu l-a convins pe Victor Piţurcă, iar acesta a petrecut mai mult timp pe banca de rezerve. 

Afla mai multe despre: alex ionita rapidalex ionita u craiovarapidu craiovadaniel pancu 

viewscnt
Articole similare