Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecări în masă la o echipă din Superliga! 10 jucători se despart de club după ratarea obiectivului

Plecări în masă la o echipă din Superliga! 10 jucători se despart de club după ratarea obiectivului

Superliga

Comentarii

Universitatea Cluj a ratat calificarea în preliminariile Conference League, după ce a fost învinsă, la loviturile de departajare, de Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova şi ”U” Cluj au jucat de la egal la egal timp de 120 de minute, cu ocazii uriaşe ratate de ambele părţi. Oltenii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă în ultimul minut regulamentar după un henţ în careul ”Şepcilor roşii”.

Houri a transformat, iar Craiova părea sigură de calificare. La faza imediat următoare, ”U” Cluj a primit un penalty după un fault comis de Markovic, iar Dan Nistor a restabilit egalitatea în minutul 120+9.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Acelaşi Dan Nistor putea să îşi trimită echipa în preliminariile Conference League, însă a ratat cel de-al cincilea penalty din seria de lovituri de departajare. Oltenii au transformat următorul penalty, prin Zajkov, iar  ”U” a ratat prin tânărul Filip Ilie.

După un meci absolut nebun, trupa lui Costel Gâlcă s-a calificat în Conference League, după un sezon cu suişuri şi coborâşuri.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Universitatea Cluj se desparte de o întreagă echipă

Partida de pe Ion Oblemenco a fost ultima pentru Iliev, Piţian, Daniel Popa, Roguljic, Gabriel Simion, Pănoiu,Filip Ilie, Tescan, Peteleu şi Doukoure şi, cel mai probabil, Marco Rus, în tricoul lui ”U” Cluj, conform Sport.ro.

Aceeaşi sursă susţine că singurul care are şanse să continue este Marco Rus, care în prezent este accidentat.

Neluţu Sabău, principalul vinovat pentru momentul care a decis calificarea?

Viorel Moldovan, invitat în studioul Orange Sport, a susţinut că Filip Ilie (20 de ani) nu ar fi trebuit să execute cel de-al şaselea penalty. În opinia fostului atacant de la Nantes, un jucător cu mai multă experienţă, precum Vali Gheorhge, ar fi gestionat mai bine un moment de o asemenea încărcătură.

”Nistor a trimis echipa la această loterie marcând aceste penalty-uri. Nu ştiu de ce Neluţu Sabău l-a desemnat executant pe acest copil, pe Ilie. De abia intrase în joc.

S-a văzut clar că nu are experienţă pentru un asemenea nivel. Nici nu s-a uitat, a pus capul în pământ. Execuţia a spus tot despre această lipsă de experienţă.

Eu l-aş fi desemnat pe Vali Gheorghe să execute”, a spus Viorel Moldovan, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: superligauniversitatea craiova”u” cluj 

viewscnt
Articole similare