Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecat din Guvernul Rusiei, a dat de gol când are loc finalul războiului din Ucraina! Răsturnare de situaţie: ce se întâmplă imediat cu Vladimir Putin

Plecat din Guvernul Rusiei, a dat de gol când are loc finalul războiului din Ucraina! Răsturnare de situaţie: ce se întâmplă imediat cu Vladimir Putingalerie foto

Diverse

Comentarii

Anders Aslund, un economist suedez şi fost consilier al guvernelor din Kârgâzstan, Rusia şi Ucraina, a indicat patru scenarii posibile privind războiul din Ucraina.

Anders Åslund este încrezător în victoria Ucrainei, dar sugerează că ţara va trebui să îndure încă o lună agresiunea Rusiei. 

Economistul şi diplomatul suedez Anders Åslund, specialist în economia Europei de Est, în special a Rusiei şi Ucrainei, a publicat mai multe teze privind invazia militară a Federaţiei Ruse.

"Cred că Ucraina va câştiga acest război.

Nu cred că va fi un război lung, dar poate va mai dura încă o lună.

Cred că ruşii demoralizaţi vor începe să fugă acasă sau în străinătate.

Nu cred că Putin va putea supravieţui politic acestei nebunii", a declarat Anders Åslund, conform presei din Ucraina. 

Zelenski cere europenilor şi SUA sprijin militar

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, sâmbătă noapte, că ţara sa are nevoie de sprijin militar, subliind că securitatea Europei este în risc.

"Armamentul este ceea ce au partenerii noştri. Acesta este ceea ce este acoperit cu praf la depozitele lor. La urma urmei, totul este pentru libertate, nu numai în Ucraina, ci pentru libertate în Europa. Deci cine conduce comunitatea euro-atlantică? Mai este Moscova din cauza intimidării?”, a adăugat el.

Referindu-se la cei care apără oraşul-port asediat Mariupol, el a continuat:

"Le doresc cel puţin un procent din curajul lor celor care se gândesc de 31 de zile cum să transfere câteva zeci sau două avioane sau tancuri...Ucraina nu poate doborî rachetele ruseşti folosind puşti, mitraliere, care sunt prea multe în provizii. Şi este imposibil să deblochezi Mariupol fără un număr suficient de tancuri, alte vehicule blindate şi, desigur, avioane. Toţi apărătorii Ucrainei ştiu asta. Toţi cei care apără Mariupol ştiu asta. Mii de oameni ştiu asta - cetăţeni, civili care mor acolo în blocada. Statele Unite ştiu asta. Toţi politicienii europeni ştiu. Le-am spus tuturor. Şi acest lucru ar trebui să fie cunoscut cât mai curând posibil de cât mai mulţi oameni de pe Pământ. Pentru ca toată lumea să înţeleagă cui şi de ce pur şi simplu i-a fost frică să prevină această tragedie. Frică să ia pur şi simplu o decizie", a declarat Zelenski.

Afla mai multe despre: vladimir putinucrainarusia 

viewscnt
Articole similare