Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poate da lovitura după Jocurile Olimpice. ”Tricolorul” dorit în Serie A. Ce sumă pune la bătaie clubul italian

Poate da lovitura după Jocurile Olimpice. ”Tricolorul” dorit în Serie A. Ce sumă pune la bătaie clubul italian

Stranieri

Comentarii

Presa italiană insistă că Marius Marin ar putea juca din vară, în Serie A, la Sampdoria.

”Marius Marin rămâne în atenţia celor de la Sampdoria” scrie presa din Italia, despre mijlocaşul care face parte din lotul echipei naţionale pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Crescut de Poli Timişoara, Marin a mai jucat la juniorii lui Sassuolo şi Catanzaro. La Pisa a ajuns prima dată în august 2018, sub formă de împrumut, iar în vara lui 2019 a fost cumpărat definitiv.

Cotat la 1.5 milioane de euro, Marin poate ajunge la Sampdoria pentru 3 milioane de euro, scriu italienii. Jumătate din această sumă va ajunge la Sassuolo, care încă deţine procente în cazul unui transfer.

Marius Marin a impresionat nu doar la naţionala României de tineret, ci şi în Italia, acolo unde cei de la Pisa l-au adus sub formă de împrumut. A marcat un singur gol stagiunea trecută, dar a fost titular meci de meci în tricoul formaţiei antrenate de Luca D'Angelo. Marius Marin a fost căpitanul naţionalei de tineret la EURO 2020. De serviciile sale s-a mai arătat interesată şi Parma, echipa lui Mihăilă şi Man, dar şi a legendarului portar italian, Gianluigi Buffon.

Afla mai multe despre: marius marinsampdoria 

viewscnt
Articole similare