Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poate fi o nouă TRĂDARE în Liga 1! CFR, cale liberă pentru transferul de la rivali: decizie de ultim moment

Poate fi o nouă TRĂDARE în Liga 1! CFR, cale liberă pentru transferul de la rivali: decizie de ultim moment

Superliga

Comentarii

În Liga 1 poate avea loc o nouă mutare între cele mai puternice cluburi. CFR Cluj ar putea beneficia de unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi din Liga 1, după ce U Craiova a anunţat despărţirea de Ivan Martic (29 de ani). Apărătorul lateral poate ajunge liber de contract în Gruia, în urma declaraţiei oferite de Gică Craioveanu.

U Craiova suferă modificări majore la nivelul lotului, înainte de reluarea sezonului. Oltenii au început să scape de fotbaliştii din apărare, care au dezamăgit în acest sezon. Printre cei care au plecat deja se numără Claude Dielna, Tiago Ferreira şi Ivan Martic, iar alţi doi jucători sunt cu bagajele la uşă. De pe urma deciziilor lui U Craiova poate profita CFR Cluj, care, conform declaraţiilor oferite de Gică Craioveanu, e interesată de Ivan Martic.

CFR Cluj, lovitură cu Ivan Martic? Ce au transmis oltenii

Cluburile din Liga 1 au început deja să-şi reogranizeze loturile, pe criterii sportive, dar şi din cauza pandemiei de coronavirus, care a oprit fotbalul.

„Eu aşa am auzit, că a semnat cu CFR”, a fost anunţul surprinzător făcut de Gică Craioveanu în privinţa lui Ivan Martic, fotbalist care a devenit liber de contract.

De asemenea, inclusiv conducerea lui U Craiova a reacţionat, după vestea dată de Gică Craioveanu: "Nu ştim nimic de acest lucru, nu ştiu dacă a semnat. Dacă a semnat, oricum avea voie, nu i s-a spus că i s-a reziliat contractul, doar nu i s-a prelungit. Dacă ar fi semnat cu cineva, nu era... Nici nu ştim şi nu am dat importanţă foarte mare acestui lucru. Nu a fost o discuţie de asta. Dacă vrea să semneze, poate să o facă", a declarat preşedintele lui U Craiova, Sorin Cîrţu, în urmă cu o lună.

Astfel, dacă Ivan Martic se va înţelege cu CFR Cluj, campionii ar putea beneficia de serviciile unuia dintre cei mai apreciaţi fundaşi laterali din Liga 1. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a avut o primă parte de sezon fantastică, fiind inclus în echipa ideală a jucătorilor străini din Liga 1. A marcat un gol şi a oferit două pase decisive după primele şase etape, în care evoluase doar în patru dintre ele. Apoi, ceva s-a rupt în relaţia cu antrenorul Victor Piţurcă. După etapa a 11-a a luat loc pe banca de rezerve, iar apoi a fost trimis la echipa secundă. Între timp, la Craiova, pe postul de fundaş dreapta au fost aduşi alţi doi jucători, tânărul Ştefan Vlădoiu, care se încadrează şi în regula U21, dar şi fostul internaţional român Alexandru Măţel.

Concurenţă şi la CFR Cluj în privinţa postului de titular

În cazul în care fundaşul elveţian va bate palma cu CFR Cluj, va avea concurenţă şi în Gruia. În prezent, Dan Petrescu se poate baza pe patru jucători pe postul lui Ivan Martic. Cristian Manea e titularul postului, iar la rând stau Alex Chipciu, Mateo Susic, dar şi Andrei Burcă, care, deşi e fundaş central, poate evolua şi în bandă.  

  • În cariera sa, Ivan Martic a mai evoluat la St.Gallen, HNK Rijeka, Spezia, Verona şi Schauffhausen.
  • Pentru U Craiova a bifat 74 de meciuri, cinci goluri şi şapte pase decisive

Afla mai multe despre: dan petrescuivan marticcfr cluju craiovacfr cluj transferuriuniversitatea craiovau craiova transferuridan petrescu cfr clujivan martic transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare