Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poate încasa Gigi Becali milioane de euro pe Olimpiu Moruţan? ”Unde pleacă va face carieră!” Ce a spus Dragomir despre ultimele mutări de la FCSB. ”Eu dacă eram la Craiova, nu îi dădeam drumul!”

Poate încasa Gigi Becali milioane de euro pe Olimpiu Moruţan? ”Unde pleacă va face carieră!” Ce a spus Dragomir despre ultimele mutări de la FCSB. ”Eu dacă eram la Craiova, nu îi dădeam drumul!”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

Fostul şef de la LPF, Dumitru Dragomir, consideră că Becali mai poate încasa milioane de euro pe Olimpiu Moruţan, chiar dacă fotbalistul a ratat la loviturile de la 11 metri şi a fost eliminat cu FCSB din Conference League.

De asemenea, Dragomir susţine că ultimele transferuri ale lui Becali sunt bune şi a precizat că Ivan Mamut, jucătorul care nu s-a impus la Craiova, va face performanţă la FCSB. 

Asta e loterie. Să nu se răzbune acum pe Moruţan. Au ratat fotbalişti mai mari decât el. Nu aici s-a pierdut meciul. Meciul s-a pierdut la schimbări. Moruţan e fotbalist. Între 7 şi 10 milioane. Unde pleacă va face carieră. Dacă nu pleacă la anul de aici, dar în 2 ani îşi pierde din valoare. 

Vincius, Mamut şi Burlacu, că e tânăr. Părerea mea este că o să vedeţi. Mamut va face performanţă la Steaua. Eu dacă eram la Craiova, nu îi dădeam drumul”, a spus Dragomir, la PRO X.

Vlad a gafat la primul gol al celor de la Şahtior Karagandî, dar Dragomir are în continuare încredere în el şi susţine că trebuie să se lucreze cu portarul FCSB-ului mai mult la moral. 

”Vlad e de mare valoare, ar trebui cineva să lucreze cu el la moral, pentru o competiţie mare. Noi nu suntem pregătiţi pentru meciuri mari cum au englezii. În fiecare luni au meci cu echipele de la 12 ani în sus. Să le mărească moralul. Contează în proporţie de 60 la sută să ai moral de competiţie mare. Sa fii stăpân pe tine. Dacă nu ai aşa ceva, să ştii că sare mingea din tine ca dintr-un stâlp de telegraf”, a spus fostul şef de la LPF. 

Afla mai multe despre: moruţan-fcsb-becali-dragomir 

viewscnt
Articole similare