You are here:

Poate pleca Mihai Rotaru de la Craiova? ”E greu de închipuit o supravieţuire!” Ce a spus Sorin Cârţu

Poate pleca Mihai Rotaru de la Craiova? ”E greu de închipuit o supravieţuire!” Ce a spus Sorin Cârţu
Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a comentat declaraţiile lui Mihai Rotaru, care ar avea de gând să plece de la echipă.

Mihai Rotaru a anunţat că plănuieşte ca în mai puţin de doi ani să nu mai fie finanţatorul echipei Universitatea Craiova. Declaraţia patronului din Bănie a venit chiar după ce fanii au criticat clubul în ultima perioadă. 

Craiova a avut un început slab de campionat şi se află pe locul 12, cu 3 puncte, după tot atâtea meciuri. Chiar dacă Laurenţiu Reghecampf a fost numit antrenor în Bănie, echipa nu şi-a revenit şi a fost eliminată din preliminariile Conference League. 

Sorin Cârţu a recunoscut că o eventuală plecare a lui Mihai Rotaru de la echipă ar putea să fie fatală pentru Universitatea Craiova. 

”Dacă s-ar întâmpla chestia asta, ar fi greu pentru noi!”

”Dacă s-ar întâmpla chestia asta, ar fi greu pentru noi. E greu să găsim pe cineva care să ţină echipa la standardele la care le-a ţinut domnul Rotaru, până acum. Deci, ar fi foarte dificil. E greu de închipuit o supravieţuire, pentru că nu ştiu cine este capabil să ducă echipa la standardele pe care le-a ţinut Mihai Rotaru.

Faptul că n-am câştigat (n.r. titlul) nu înseamnă zile negre pentru conducere. Nu s-a câştigat, dar şi să fi acolo tot timpul… de opt ani de zile, echipa tot a fost în luptă pentru ceva. Nu este uşor să menţii ritmul acesta”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Fanatik

Ce a declarat Mihai Rotaru în urmă cu câteva zile

”A fost o discuţie cu fanii cu o zi înainte de meciul cu Botoşani. Ei sunt nemulţumiţi, eu sunt nemulţumit, toţi suntem nemulţumiţi. Le-am şi zis: «Sunt la fel de nemulţumit ca voi, dar mai adăugaţi 17 milioane de euro».

Există o falie între aşteptările fanilor şi ceea ce se întâmplă. Cred că este o mare eroare. Eu am investit în echipă undeva în jur de 17 milioane de euro, dar până azi nu s-a retras niciun ban până acum.

Am zis că mă retrag în 2023, dar la ce nebunie e, iau în calcul să o fac mai devreme! Dar nu vreau ca Ştiinţa să sufere. Eu, dacă ies din managementul clubului şi din acţionarat, voi face tot ce e posibil să las Ştiinţa sănătoasă, cu bani în cont. Nu cum s-a întâmplat cu Dinamo. Asta e ceea ce am promis. Sănătos înseamnă cu 2-3 milioane de euro în cont, fără datorii. Dacă nu mai aduc plusvaloare, mă retrag. Dacă cineva are aşteptări şi nu poţi să i le satisfaci, laşi pe altul.

Dacă pentru trei meciuri, toată lumea începe să ţipe şi ne acuzăm. e o problemă de construcţie. Aşteptările sunt mari. Dacă nivelul maxim e o Cupă şi o Supercupă, trebuie să laşi pe cineva care să facă mai mult ca tine, dar fără să îţi baţi joc”, a declarat Mihai Rotaru, zilele trecute, la PRO X.

Afla mai multe despre: craiova-rptaru cârţu 

viewscnt
Articole similare