Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pochettino a vorbit despre viitorul lui Mbappe! ”Mi-a demonstrat că este fericit cu noi!”Ce a spus despre posibila venire a lui Pogba

Pochettino a vorbit despre viitorul lui Mbappe! ”Mi-a demonstrat că este fericit cu noi!”Ce a spus despre posibila venire a lui Pogba

PSG

Comentarii

Mauricio Pochettino a răspus din nou întrebărilor despre Mbappe, iar antrenorul lui PSG susţine că jucătorul este relaxat.

Următorul meci, PSG îl va juca vineri, în deplasare, împotriva celor de la Brest. Antrenorul argentinian susţine că starul francez munceşte mult şi vrea să câştige trofee importante cu echipa în acest sezon. 

 ”Mi-a demonstrat că este fericit cu noi!”

”Văd că el este motivat. Munceşte din greu pentru a face un sezon extraordinar. Este jucătorul nostru şi nu văd de ce nu ar rămâne încă un sezon. Mai are un an de contract, chiar dacă nu îşi reînnoieşte înţelegerea. Mi-a demonstrat că este fericit cu noi, aici. Este calm şi clubul ştie ce va face. Ştim că este jucătorul nostru şi că se pregăteşte pentru meciul de mâine”, a declarat Pochettino, într-o conferinţă de presă joi, citat de Marca.

Pochettino a vorbit despre o posibilă venire a lui Paul Pogba la PSG, dar antrenorul francezilor nu a dat foarte multe detalii. 

”Atâta timp cât piaţa de transferuri este deschisă, vor circula multe zvonuri. Un club precum PSG va fi deschis pentru oricine, deoarece suntem dispuşi să ne îmbunătăţim echipa”, a spus antrenorul francezilor.

Afla mai multe despre: psg-franţa-mbappe 

viewscnt
Articole similare