Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poenaru dezvăluie unde va semna Rusescu: ”Îşi doreşte foarte mult în străinătate”. Ce declaraţii contradictorii a făcut tehnicianul Academicii

Poenaru dezvăluie unde va semna Rusescu: ”Îşi doreşte foarte mult în străinătate”. Ce declaraţii contradictorii a făcut tehnicianul Academicii

Fotbal intern

Comentarii

În urma amicalului disputat cu Steaua Bucureşti, câştigat de Clinceni cu 2-1, Ilie Poenaru a discutat despre sezonul ce urmează.

Academica Clinceni a început perioada de pregătire cu un amical în faţa Stelei, câştigat de ilfoveni cu 2-1, graţie unor greşeli impardonabile ale portarului junior al ”militarilor”. Ambele echipe au avut în componenţă mai mulţi jucători tineri, întrucât loturile pentru următorul sezon nu sunt nici pe aproape de a fi finalizate.

Ce declaraţie contradictorie a făcut Poenaru

În urma victoriei. Ilie Poenaru a oferit un interviu. Tehnicianul Academicii a discutat despre jucătorii de care dispune, plângându-se că foarte mulţi au plecat, chiar dacă ieri, vineri, când a fost anunţat că şi-a prelungit contractul cu Clinceni, spunea că este fericit că a păstrat foarte mulţi dintre fotbaliştii de sezonul trecut. În plus, Ponearu a dezvăluit că Raul Rusescu îşi va continua cariera, probabil, în străinătate.

Şi un spectator de lux a fost prezent la stadion, cu Mirel Rădoi făcând o apariţie în stilul său caracteristic.

”Sunt nemulţumit de foarte multe lucruri, eu oricum sunt şi foarte pretenţios. Dacă în prima repriză, oarecum, am fost mulţumit în multe momente, dar ne-au lipsit anumite chestii, a doua repriză am fost total nemulţumit de tot ceea ce am văzut.

Iată că viitorul de mâine, tineretul nostru..nu este uşor, le spun tuturor că atunci când mergi de la republicani sau de la Liga 3 cu câteva meciuri jucate şi să joci la Liga 1 este foarte greu.

Copiii care au ..suntem obligaţi să îi băgăm în teren, ei în momentul ăsta nu pot să facă faţă rigurilor Ligii 1. În momentul de faţă au plecat foarte mulţi jucători, toţi la final de contract şi trebuie să ne reorganizăm, să aducem jucători, avem nevoie de mulţi jucători”, a spus Poenaru.

Unde va semna Rusescu

 

”Mă bucur că a venit Mirel la meci, nu l-am obserrvat, din păcate. Ne bucură prezenţa lui, este tot timpul la fiecare meci, am văzut că merge la toate meciurile acolo unde poate. Ar trebui să fie un imbold pentru jucători.

”De la zi la zi lucrurile se vor schimba şi aş vrea să mă gândesc la primele locuri şi nu la retrogradare. Cu Raul Rusescu am ţinut legătura,el este în Turcia, trebuie să îşi rezolve anumite probleme cu fostul lui club. Îşi doreşte foarte mult să rămână în străinătate”, a mai adăugat tehnicianul Academicii.

Afla mai multe despre: academica clinceni steauailie poenarumirel rădoiclincenisteauacsa steaua 

viewscnt
Articole similare