You are here:

Poliţia a percheziţionat în urma lui Mbappe! Ultimele informaţii despre controversa în care e implicat starul lui Real Madrid

Poliţia a percheziţionat în urma lui Mbappe! Ultimele informaţii despre controversa în care e implicat starul lui Real Madrid
Comentarii

Publicaţia suedeză Aftonbladet anunţă că poliţia a efectuat percheziţii sâmbătă şi a interogat personalul de la Bank Hotel, unde Kylian Mbappé s-a cazat în timpul vizitei sale la Stockholm.

Poliţia suedeză, percheziţii la hotelul din Stockholm, unde a fost cazat Kylian Mbappe

Vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere de pe coridoarele hotelului ar putea oferi detalii suplimentare, însă deocamdată nu au fost publicate informaţii cu privire la confiscarea acestor imagini.

Aftonbladet raportează că anchetatorii au părăsit locul faptei cu mai multe genţi care conţineau obiecte care ar putea, probabil, să ajute la avansarea cazului.

Cotidianul suedez Expressen a dezvăluit săptămâna trecută că jucătorul francez Kylian Mbappe era un „suspect rezonabil” într-o anchetă deschisă de poliţia suedeză pentru „viol şi agresiune sexuală” după ce a vizitat Stockholm.

Starul fotbalului francez a denunţat imediat acest lucru ca fiind „fake news”.

 

 

Afla mai multe despre: kylian mbappé 

viewscnt
Articole similare