Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poliţia chineză a intervenit pentru a-i calma pe fani, după ce Al-Nassr a renunţat la două meciuri amicale la Shenzhen

Poliţia chineză a intervenit pentru a-i calma pe fani, după ce Al-Nassr a renunţat la două meciuri amicale la Shenzhen

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Echipa Al-Nassr trebuia să joace două meciuri amicale în Shenzhen, China, dar a fost nevoită să renunţe la ele din cauza accidentării lui Cristiano Ronaldo. O situaţie care a provocat furia fanilor chinezi care s-au adunat în faţa hotelului clubului saudit, relatează RMC Sport.

Al-Nassr urma să joace două meciuri amicale la Shenzhen în 24 şi 28 ianuarie, dar accidentarea portughezului a dat peste cap planurile clubului saudit, obligându-l să anuleze cele două meciuri, în condiţiile în care multiplul câştigător al Balonului de Aur şi coechipierii săi ajunseseră deja acolo.

În urma anunţului oficial, zeci de fani chinezi s-au adunat la intrarea în hotelul în care se afla Al-Nassr, pentru a-şi exprima nemulţumirea. Potrivit primelor relatări din presa locală, poliţia a fost nevoită să intervină pentru a controla situaţia.

"Sunt oameni care au venit din toate colţurile Chinei. Am intervievat o mulţime de oameni şi toţi erau foarte trişti. Au spus că nu ar fi venit dacă nu ar fi fost vorba de Cristiano Ronaldo", a declarat un jurnalist chinez aflat la faţa locului.

Potrivit Al-Nassr, un nou meci amical va fi organizat "cât mai curând posibil". Clubul din Riad insistă că "şi-a manifestat întotdeauna angajamentul necondiţionat faţă de acest eveniment şi a călătorit cu întreaga sa echipă, inclusiv CR7, pentru a participa la acest turneu".

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare