Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poliţia portugheză a arestat 54 de suporteri ai echipei Dinamo Kiev în urma violenţelor de după meciul din Champions League!

Poliţia portugheză a arestat 54 de suporteri ai echipei Dinamo Kiev în urma violenţelor de după meciul din Champions League!
Comentarii

Poliţia portugheză a anunţat, joi, că a arestat 54 de suporteri ai echipei Dinamo Kiev, care au fost implicaţi seara trecută în confruntări violente cu fani ai formaţiei Benfica Lisabona. Echipa lui Mircea Lucescu şi formaţia portugheză s-au întâlnit, miercuri, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

În violenţele de miercuri au fost răniţi 13 suporteri, dar şi un membru al forţelor de ordine.

“Anumite comportamente sugerează că întâlnirea dintre grupurile de fani a fost organizată în prealabil”, a precizat poliţia.

Forţele de ordine au recurs la focuri de avertisment după ce suporterii au început să arunce asupra lor cu pietre, sticle şi fumigene.

Dinamo Kiev a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, de Benfica Lisabona, în ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor. Benfica a încheiat grupa pe locul doi şi s-a calificat în optimile competiţiei, iar Dinamo Kiev a încheiat pe ultimul loc şi a fost eliminată.

Afla mai multe despre: dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare