Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Polo | România şi-a aflat adversarele din grupa de la Cupa Mondială

Polo | România şi-a aflat adversarele din grupa de la Cupa Mondială

Alte sporturi

Comentarii

Naţionala masculină de polo a României şi-a aflat, luni, adversarele din grupele Campionatului Mondial de la Doha, care se va desfăşura luna viitoare.

Potrivit anunţului de luni al World Aquatics, România va evolua în grupa D, cu Kazakhstan, Ungaria şi Italia, cele din urmă fiind semifinalistele Campionatului European, care se încheie marţi.

Forul mondial de profil a anunţat şi programul jocurilor de la CM, potrivit căruia România va juca, în ordine, cu Ungaria (5 februarie), cu Kazakhstan (7 februarie) şi cu Italia (9 februarie).

Prima clasată din fiecare din cele patru grupe se va califica direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca în play-off, în 11 februarie. Meciurile din sferturi vor avea loc în 13 februarie, semifinalele două zile mai târziu, iar finalele pentru medalii în 17 februarie.

Primele patru clasate se vor califica la Jocurile Olimpice din 2024.

România ajunge la Campionatul Mondial după 11 ani, graţie calificării în sferturile Campionatului European, care se încheie marţi, în Croaţia.

Tricolorii vor juca pentru locurile 7-8, cu Serbia. Finala CE va fi disputată de Spania şi Croaţia, iar adversarele României din grupa D a CM, Italia şi Ungaria, vor juca pentru medalia de bronz.

Afla mai multe despre: poloromaniaadversarecampionatul mondial doha 

viewscnt
Articole similare