Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Polonia, ultima echipă calificată la EURO 2024! S-a impus în faţa Ţării Galilor după executarea loviturilor de pedeapsă

Polonia, ultima echipă calificată la EURO 2024! S-a impus în faţa Ţării Galilor după executarea loviturilor de pedeapsă
Comentarii

Echipa naţională a Poloniei s-a calificat la turneul final al Euro 2024, după ce a întrecut cu 5-4, după lovituri de departajare, echipa naţională a Ţării Galilor.

Polonia merge la EURO 2024

La Cardiff s-a repetat istoria din meciul georgienilor cu grecii. Ţara Galilor şi Polonia s-au luptat timp de 180 de minute fără ca vreuna să reuşească să înscrie. Oaspeţii au forţat pe final, galezii au rămas în zece la ultima fază a meciului, după eliminarea lui Chris Mepham, dar s-a ajuns la lovituri de departajare.

Robert Lewandowski a înscris primul, Ben Davies a egalat, Sebastian Szymanski a readus Polonia în avantaj, iar Kieffer Moore a făcut 2-2. Przemyslaw Frankowski a menţinut oaspeţii în avantaj, dar Harry Wilson a înscris şi el. Nicola Zalewski a marcat pentru 4-3, însă a fost 4-4 după lovitura lui Neco Williams.

  • Krzysztof Piatek a înscris şi  Wojciech Szczesny a apărat şutul lui Daniel James, iar Polonia s-a calificat la turneul final.

Astfel, după finalele de azi ale play-off-urilor, ultimele trei echipe calificate pentru turneul final al Euro 2024 sunt Georgia, Ucraina şi Polonia, care va juca în grupa D, alături de Ţările de Jos, Austria şi Franţa.

Afla mai multe despre: poloniatara galiloreuro 2024 

viewscnt
Articole similare