Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 02.04.2018. Meci decisiv în Polonia

Pontul Zilei 02.04.2018. Meci decisiv în Polonia

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 02.04.2018. Polonezii se apropie cu paşi repezi de finalul sezonului regulat, aşa că partidele care se dispută în aceste zile sunt din ce în ce mai importante.

Pontul Zilei 02.04.2018

După 28 de etape, Wisla este pe locul şase, cu 43 de puncte, la patru puncte peste linia care desparte echipele din prima jumătate de cele care se vor bate pentru scăparea de la retrogradare. Gazdele au avut un sezon destul de bun, iar cu puţin noroc, ar putea spera chiar şi la o cupă europeană, mai ales că grupările din vârful clasamentului nu au cea mai bună formă şi nu sunt deloc constante. Forma celor de la Wisla este foarte bună, iar runda viitoare au obţinut un rezultat excelent, 2-0 pe terenul celor de la Legia Varşovia.Meciuri live din toate ligile sunt pe betano.com 

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

De partea cealaltă, Lech Poznan încă nu a renunţat la visele de titlu, iar în acest moment are doar cinci puncte în spatele liderului Jagiellonia. Gruparea de pe locul trei s-a apropiat mult în ultimele runde de principalele candidate la titlu, Legia şi Jagiellonia, în special pentru că a reuşit să obţină nouă puncte din ultimele patru partide. Foarte importantă pentru moral a fost victoria din urmă cu două runde, când, pe teren propriu, a umilit liderul cu un incredibil 5-1.

Pontul Zilei 02.04.2018

Când s-au întâlnit prima oară în acest sezon, în octombrie, Lech Poznan şi Wisla au terminat la egalitate, scor 1-1. Acum, având în vedere forma celor două formaţii, ne aşteptăm din nou la o partidă interesantă, în care este foarte greu de anticipat o câştigătoare. Din acest motiv, recomandăm cu încredere pentru acest duel să jucaţi pe număr de goluri şi nu pe victoria uneia dintre formaţii. Pronosticul nostru pentru acest duel este că vom avea minimum trei goluri înscrise. 

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 2.10

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalwislalech poznan 

viewscnt
Articole similare