Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 03.04.2018. Italienii atrag atenţia

Pontul Zilei 03.04.2018. Italienii atrag atenţia

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 03.04.2018. Într-o zi în care toată lumea va fi cu ochii pe meciurile din Liga Campionilor, pariorii pot face profit şi cu o serie de partide din Italia, unde sunt programate trei partide.

Pontul Zilei 03.04.2018

Udinese nu se regăseşte în ultima perioadă, iar rezultatele obţinute au dus-o destul de jos în clasament, după ce începuse în forţa campionatul. A legat nu mai puţin de cinci înfrângeri la rând, aşa că duelul din această seară, cu Fiorentina, are clar ca favorită echipa oaspete. Mai mult, în ultimele 10 partide disputate, Udinese a pierdut de opt ori, reuşind să obţină un singur rezultat de egalitate şi o victorie. În etapa din weekend, Udinese a fost învinsă de Atalanta, în deplasare, scor 0-2. Acum, fanii speră că vor reuşi să oprească această serie împotriva echipei din Florenţa.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

De partea cealaltă, Fiorentina trece printr-o formă excelentă, cu patru victorii la rând în toate competiţiile, rezultate care le dau speranţe jucătorilor din Florenţa la cupele europene. După 29 de etape, Fiorentina are 44 de puncte, cu şase mai puţin decât AC Milan, ocupanta ultimului loc care asigură prezenţa în preliminariile Europa League. În etapa din weekend, Fiorentina a luat toate cele trei puncte pe teren propriu în duelul cu Crotone, scor 2-0, iar acum speră să obţină măcar un egal şi la Udinese.

Pontul Zilei 03.04.2018

În tur, la Florenţa, Fiorentina s-a impus pe teren propriu în duelul cu Udinese, la limită, scor 2-1. Sezonul trecut, tot în patida de la Fiorentina, Udinese a fost învinsă de asemenea. Ultimul joc disputat cu Udinese pe teren propriu a fost foarte spectaculos şi s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Ne aşteptăm şi acum să vedem goluri de ambele părţi, aşa că recomandăm să pariaţi la Udinese - Fiorentina pronosticul "ambele înscriu".

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.80

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zileifiorentinaudinese 

viewscnt
Articole similare