You are here:

Pontul Zilei 04.03.2018. Fotbal din Anglia

Pontul Zilei 04.03.2018. Fotbal din Anglia

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 04.03.2018. Arsenal trece prin momente foarte grele, aşa că e obligată să ia toate cele trei puncte în acest weekend, pentru a avea un moral bun înaintea confruntării cu AC Milan din Europa League.

Pontul Zilei 04.03.2018

Brighton şi Arsenal s-au mai întâlnit până acum de trei ori şi de fiecare dată s-au impus tunarii.

Brighton a reuşit în ultimele runde să aibă rezultate foarte bune, având nu mai puţin de patru partide la rând fără înfrângere. A strâns opt puncte în aceste partide şi a reuşit să se distanţeze de zona fierbinte, fiind în acest moment la patru puncte de locurile care retrogradează. În ultima etapă din Anglia, Brighton a reuşit să o învingă pe Swansea la scor, 4-1, reuşind un meci foarte bun, în care fazele de joc s-au transformat în gol foarte uşor. Unde vezi fotbal la tv

De partea cealaltă, Arsenal a reuşit să scape de coşmarul Manchester City, condus magistral de Pep Guardiola, de la care a primit şase goluri în doar patru zile. Prima oară, 0-3 în finala Carabao Cup, apoi pe Emirates, în Premier League, acelaşi scor. În acest moment, Arsenal are 25 de puncte peste retrogradare şi 30 în spatele celor de la City, fiind o situaţie destul de dramatică pentru fani. Mai mult, se pare că viitorul lui Wenger chiar este în pericol acum, mai ales că şi Liga Campionilor pare iar un vis, fiind la 10 puncte de locul patru. Singura posibilitate ca Arsenal să ajungă în grupele celei mai puternice competiţii intercluburi este să câştige în acest an Europa League.

Pontul Zilei 04.03.2018

Arsenal a câştigat duelul din tur cu Brighton, scor 2-0, însă acum diferenţa este imensă. În special, pentru că oaspeţii sunt mult mai în formă decât în tur, iar în al doilea rând pentru că Arsenal nu mai este deloc echipa de la începutul sezonului. Cu toate acestea, suntem de părere că vom avea parte de un succes al oaspetilor. Chinuit, dar care va aduce trei puncte.

Pronostic 2 @ 1.95

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zileifotbalarsenal 

viewscnt
Articole similare