Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 06.03.2018. Revine Cupa României

Pontul Zilei 06.03.2018. Revine Cupa României

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 06.03.2018. CS U Craiova şi Dinamo se bat pentru un loc în semifinalele Cupei României, iar câştigătoarea duelului se anunţă marea favorită la câştigarea competiţiei.

Pontul Zilei 06.03.2018

Echilibru este cuvântul care descrie ultimele meciuri directe dintre CS U Craiova şi Dinamo Bucureşti.

CS U Craiova a avut rezultate foarte bune în ultima perioadă, iar acum aşteaptă cu nerăbdare play-off-ul, pentru a se lupta la titlu cu CFR Cluj şi FCSB. În cele patru partide oficiale disputate în 2018, oltenii nu au pierdut niciun meci, reuşind să se impună de două ori şi să facă două egaluri. Primul meci oficial din acest an a fost chiar împotriva celor de la Dinamo, pe care l-au terminat la egalitate, scor 2-2. Au urmat două victorii, 1-0 cu Sepsi şi 1-0 cu FC Voluntari, pentru ca în ultima partidă, cu Poli Timişoara, să facă doar egal pe teren propriu. Biletul Zilei Andrei Dumitru

De partea cealaltă, Dinamo a reuşit o singură victorie în 2018 şi a ratat play-off-ul, iar în ultima rundă din sezonul regulat a fost învinsă de Astra, scor 0-2. Până la respectiva înfrângere a făcut egal cu CS U Craiova, 2-2, egal cu FCSB, 2-2, şi a câştigat la Concordia Chiajna, 4-3. Acum, bucureştenii vor să mai spele ruşinea de a juca în play-out cu o posibilă finală de Cupa României, care în cazul unei victorii îi duce în preliminariile pentru Europa League.

Pontul Zilei 06.03.2018

CS U Craiova şi Dinamo s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat şi de fiecare dată au oferit meciuri spectaculoase, terminate cu acelaşi scor, 2-2. Acum ne aşteptăm din nou la echilibru, aşa că recomandăm să pariaţi cu încredere pe pronosticul "ambele înscriu". Partida începe la ora 17:00, ora României.

Pronostic: Ambele înscriu @ 2.00

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalcs u craiovadinamo 

viewscnt
Articole similare