You are here:

Pontul Zilei 07.03.2018. Urmărim Championship

Pontul Zilei 07.03.2018. Urmărim Championship

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 07.03.2018. În timp ce toată lumea este cu ochii pe Liga Campionilor, am găsit un meci din care credem că se poate scoate profit în Championship, a doua ligă engleză de fotbal.

Pontul Zilei 07.03.2018

În timp ce gazdele se chinuie la mijlocul clasamentului, Wolves este pe primul loc şi are cele mai mari şanse să evolueze în Premier League sezonul următor.

Leeds este pe locul 13 după 35 de etape, la nouă puncte de locurile care i-ar asigura prezenţa în play-off-ul pentru un loc în Premier League. Forma nu este deloc una bună, având doar o victorie în ultimele cinci partide din Championship, două egaluri şi două înfrângeri. În ultima etapă, Leeds a fost învins în deplasare de Middlesbrough, scor 0-3, iar acum joacă împotriva celui mai greu adversar, Wolves., de la ora 21:45, ora României.

De partea cealaltă, Wolves a mai pierdut din avansul pe care îl avea în Championship, după ce a obţinut doar două puncte în ultimele trei meciuri, iar urmăritoarele au câştigat tot ce se putea câştiga. Astfel, după 35 de runde, avansul este de doar trei puncte. În ultima rundă, Wolves a fost învinsă de Fulham, scor 0-2, însă speră să recupereze punctele pierdute în această deplasare care pare destul de accesibilă. 

Pontul Zilei 07.03.2018

În tur, când s-au întâlnit prima oară în acest sezon, Wolves a făcut instrucţie cu Leeds pe teren propriu, scor 4-1, însă forma de atunci era mult mai bună decât cea de acum. Cu toate acestea, tot Wolves este favorită şi în această partidă, aşa că pronosticul pe care îl alegeţi vă reocmandăm să se îndrepte către ceva care implică mai multe puncte obţinute de oaspeţi. Pentru mai multă siguranţă, şi să nu pierdeţi dacă este o surpriză, vă recomandăm să pariaţi pe minimum trei goluri în meci.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 2.20

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare