You are here:

Pontul Zilei 07.04.2018. Meci interesant în România

Pontul Zilei 07.04.2018. Meci interesant în România

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 07.04.2018. Dinamo şi Concordia Chiajna joacă într-un meci interesant din Liga 1, în play-out, iar dinamoviştii vor să obţină o nouă victorie.

Pontul Zilei 07.04.2018

Dinamo Bucureşti a obţinut şase puncte în play-out, bucureştenii reuşind să obţină victorii cu Gaz Metan şi FC Botoşani. În meciul cu Juventus Bucureşti de pe teren propriu, Diamo s-a văzut învinsă, scor 1-2, fiind prima victorie a celor de la Juventus într-un meci cu o echipă din Bucueşti în deplasare. Dinamo are probleme foarte mari acum din punct de vedere administrativ, deoarece nu se ştie cine conduce echipa, ce se va întâmpla în viitor şi cine poate salva o formaţie care a ajuns deja să joace în a doua jumătate a clasamentului. Drepturi TV sport pentru toate campionatele. 

De partea cealaltă, Concordia Chiajna a obţinut două puncte în cele trei meciuri disputate în play-out, după două egaluri muncite. A fost învinsă acasă,de Sepsi, aşa că acum are nevoie de puncte pentru a se îndepărta de zona retrogradării, unde se anunţă o luptă foarte grea pentru salvare. Concordia Chiajna este pe locul patru în play-out, cu 16 puncte, la două puncte de formaţia care va juca meci de baraj pentru rămânerea în prima ligă.

Pontul Zilei 07.04.2018

Dinamo şi Concordia Chiajna au oferit două meciuri foarte spectaculoase în sezonul regulat, când s-au înscris nu mai puţin de 12 goluri. În tur, Concordia s-a impus pe terenul celor de la Dinamo, scor 3-2, pentru ca în retur, Dinamo să îşi ia revanşa şi să câştige în deplasare cu un incredibil 4-3. Acum ne aşteptăm din nou la goluri, mai ales că oaspeţii au nevoie de puncte pentru a nu retrograda, aşa că recomandăm să pariaţi pe minimum trei reuşite în această partidă.

Pronostic: Dinamo - Concordia Peste 2,5 goluri @ 1.85

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zileidinamoconcordia 

viewscnt
Articole similare