You are here:

Pontul Zilei 08.03.2018. Favorită clară în Europa League

Pontul Zilei 08.03.2018. Favorită clară în Europa League

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 08.03.2018. Atletico Madrid are un duel uşor în această fază a competiţiei, cu Lokomotiv Moscova, aşa că ne aşteptăm să rezolve problema calificării încă din prima manşă, programată în Spania.

Pontul Zilei 08.03.2018

Atletico nu mai are nicio şansă la titlu în Spania, aşa că acum se poate concentra 100% pe Europa League, o competiţie îi care se descurca foarte bine în urmă cu ceva timp.

Spaniolii au ajuns în optimile de finală în Europa League după ce au fost eliminaţi surprinzător din Liga Campionilor, terminând pe locul trei o grupă din care au mers mai departe AS Roma şi Chelsea. În faza anterioară, Atletico a întâlnit FC Copenhaga, pe care a învins-o cu 4-1 în Danemarca şi cu 1-0 pe teren propriu. Acum, sorţii au fost la fel de blânzi cu elevii lui Simeone şi vor juca împotriva celor de la Lokomotiv Moscova pentru un loc în sferturile de finală. Fotbal live pe net ai pe betano.com

De partea cealaltă, Lokomotiv este în această fază după ce a produs o surpriză şi a eliminat gruparea franceză Nice. În prima manşă, în Franţa, ruşii s-au impus cu un spectaculos 3-2, pentru ca în retur să câştige iar, tot la limită, scor 1-0. În weekend s-a reluat şi campionatul în Rusia, unde a făcut un egal cu Spartak Moscova, scor 0-0, şi astfel şi-a pastrat avansul mare pe care îl are în vârful clasamentului. 

Pontul Zilei 08.03.2018

Având în vedere diferenţa de valoare dintre cele două formaţii, şi faptul că favorita joacă pe teren propriu, ne aşteptăm să vedem un duel foarte interesant, în care fazele de poartă vor exista doar pentru Atletico. Lokomotiv este foarte interesată de campionat, unde are şansa imensă să se impună, aşa că probabil nu îşi va da viata pe teren, mai ales împotriva unui adversar în faţa căruia nu are şanse. 

Pronostic: 1 @ 1.30

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zileiatletico madrid,  

viewscnt
Articole similare