You are here:

Pontul Zilei 10.03.2018. Profit din La Liga

Pontul Zilei 10.03.2018. Profit din La Liga

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 10.03.2018. FC Barcelona are un meci relativ uşor înaintea confruntării cu Chelsea din Liga Campionilor, împotriva ultimei clasate din campionat, Malaga.

Pontul Zilei 10.03.2018

FC Barcelona este în formă bună, însă principala preocupare este să treacă de Chelsea în Liga Campionilor.

FC Barcelona a pus nu mai puţin de opt puncte între ea şi Atletico Madrid, după ce s-a impus runda trecută în meciul direct, scor 1-0. Acum întâlneşte ultima clasată, aşa că cele trei puncte sunt aproape asigurate pentru echipa catalană. FC Barcelona reuşeşte să fie neînvinsă după 27 de partide, reuşind să câştige nu mai puţin de 21 de meciuri şi să facă şase rezultate de egalitate. În deplasare, FC Barcelona are 10 victorii şi patru egaluri, iar apărarea a mers perfect, reuşind să încaseze doar şapte goluri. Fotbal live pe net ai pe betano.com

Malaga este pe ultimul loc în clasament, după un sezon absolut dezastruos, în care a pierdut majoritatea meciurilor pe care le-a disputat, obţinând doar 13 puncte în cele 27 de partide. Acum întâlneşte prima clasată, iar forma prin care trece nu îi dă prea multe speranţe să obţină vreun punct, chiar dacă joacă pe teren propriu. În ultimul meci din campionat, Malaga a fost învinsă de Leganes, scor 0-2, iar acum speră să înscrie măcar un gol.

Pontul Zilei 10.03.2018

FC Barcelona a reuşit să o învingă pe Malaga în tur, pe teren propriu, scor 2-0, după ce sezonul trecut a oferit două surprize. În tur, pe Camp Nou, a făcut doar 0-0, iar în retur, la Malaga, a fost învinsă cu 2-0, astfel obţinând doar un punct din dubla cu micuţa echipă. Acum lucrurile sunt clare în favoarea oaspeţilor, aşa că recomandăm să pariaţi fără emoţii pe acest duel.

Aici ai cele mai bune cote din La Liga! Betano.com transmite de asemenea toate meciurile liveVIDEO

Pronostic: 2 @ 1.30

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalfc barcelona 

viewscnt
Articole similare