Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 11 martie 2022. Ne pregătim de weekend

Pontul Zilei 11 martie 2022. Ne pregătim de weekend

Pariuri sportive

Comentarii

Astăzi începe play-off-ul din Liga 1, iar meciul zilei care deschide această fază a competiţiei este Univ. Craiova – FC Argeş, unde sunt implicate două dintre echipele care au surprins plăcut în prima parte a campionatului. Meciul este programat de la ora 20:30.

Oltenii au intrat în play-off de pe locul trei, cu 27 de puncte, 11 mai puţin decât liderul CFR Cluj şi patru sub ocupanta locului doi, FCSB. În spatele lor, toate cele trei echipe calificate au acelaşi număr de puncte. Craiova speră în continuare să se bată la titlu, dar pentru acest lucru trebuie clar să schimbe ceva în locul pe care îl practică. Ceva se vede, pentru că forma este excelentă, şase victorii în ultimele şase partide disputate! Nu uita să verifici site-ul lui Andrei Dumitru pentru mai multe ponturi fotbal.

Pontul Zilei 11 martie 2022. Ne pregătim de weekend

De partea cealaltă, FC Argeş a intrat în play-off de pe locul cinci, reuşind să înceapă acum noua fază a competiţiei cu 24 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari şi Farul Constanţa. Argeşenii trec si ei printr-o formă bună, cu cinci victorii şi două egaluri în ultimele şapte partide disputate în sezonul regulat.

Pontul Zilei 11 martie 2022. Ne pregătim de weekend

Cele două formaţii şi-au împărţit punctele în prima parte a campionatului, după două meciuri total diferite. Craiova a câştigat la limită pe teren propriu, scor 1-0, în timp ce FC Argeş s-a impus cu 3-2 acasă, după o partidă spectaculoasă. Poţi plasa acest pariu în câteva secunde la Betano. Acum, miza este mult mai mare, fiind vorba despre play-off, aşa că ne aşteptăm să vedem din nou un meci strâns, cu puţine goluri. Din acest motiv, recomandarea noastră pentru această partidă este pe sub 2,5 reuşite, la cota 1.53.

PRONOSTIC: Sub 2,5 goluri @ 1.53

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare