You are here:

Pontul Zilei 12.03.2018. Urmărim viitoarea campioană

Pontul Zilei 12.03.2018. Urmărim viitoarea campioană

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 12.03.2018. După ce Manchester United s-a impus în duelul cu Liverpool, care se ţinea între două favorite la locul doi, acum urmărim cealaltă echipă din Manchester la lucru.

Pontul Zilei 12.03.2018

Stoke are probabil cel mai slab sezon de la revenirea în Premier League, iar rezultatele obţinue au dus-o până pe locul 19, unde se chinuie se iasă din zona retrogradării. În ultima perioadă a început să mai strângă puncte, însă doar după rezultate de egalitate, deoarece victoriile întârzie să apară. Stoke are 27 de puncte, însă situaţia nu este chiar dramatică, deoarece mai sunt şi alte echipe cu maximum cinci puncte avans, iar în faţă mai avem opt runde în care se pot schimba multe.

Streaming live la peste 10.000 de meciuri găseşti în fiecare lună pe betano.com

De partea cealaltă, Manchester City a reuşit să se califice în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă pe teren propriu de Basel, scor 1-2. În tur însă, cetăţenii s-au impus cu 4-0, aşa că nu a mai fost nevoie să trateze această partidă cu seriozitate. În Premier League, City are avans faţă de United nu mai puţin de 13 puncte cu un meci mai puţin disputat, aşa că se poate câştiga titlul chiar şi cu cinci etape înainte de final, mai exact în trei runde. Pentru acest lucru însă, este nevoie de victorii pe linie pentru City, deoarece United pare într-o formă foarte bună.

Pontul Zilei 12.03.2018

În primul meci direct din acest sezon, disputat pe terenul celor de la City, gruparea lui Pep Guardiola s-a impus cu un incredibil 7-2, oferind probabil cel mai spectaculos meci al acestui campionat, cu nouă goluri şi faze mai mult decât interesante. Acum ne aşteptăm iar la o victorie, însă nu credem că se va ajunge din nou la acest scor incredibil.

Pronostic: 2 @ 1.30

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalmanchester citypremier league 

viewscnt
Articole similare