You are here:

Pontul Zilei 14.03.2018. Fotbal din Franţa

Pontul Zilei 14.03.2018. Fotbal din Franţa

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 14.03.2018. În timp ce alte formaţii se bat pentru un loc în sferturile de finală din Liga Campionilor, PSG a revenit la competiţiile interne, după ce a fost eliminată din Ligă de Real Madrid.

Pontul Zilei 14.03.2018

După 29 de etape, PSG are 14 puncte avans faţă de ocupanta locului doi, AS Monaco. Parizienii aveau speranţe că vor face o figură frumoasă şi în Liga Campionilor, însă se pare că banii şeicilor nu au fost suficienţi pentru o performanţă europeană. Mai mult, conform presei pariziene, se pare că Neymar vrea să părăsească PSG şi să se ducă la Real Madrid, brazilianul recunoscând că a făcut o greşeală când a plecat de la FC Barcelona. Având în vedere starurile pe care le are în lot, PSG nu are nicio problemă să se impună în competiţiile interne, aşa că pentru meciul de astăzi cu Angers parizienii sunt cotaţi cu 1.08.

Toate meciurile din marile campionate ale Europei se văd cu streaming online pe betano.com

De partea cealaltă, Angers este pe locul 14, la patru puncte de zona retrogradării, iar forma bună din ultima perioadă a reuşit să o ducă peste linie. Micuţa echipă a reuşit în ultimele trei partide să obţină şapte puncte, după două victorii şi un rezultat de egalitate. Acum are parte de cea mai grea deplasare din campionat, aşa că nu ne aşteptăm să vedem o performanţă de top din partea oaspeţilor, mai ales că PSG nu îşi mai permite să facă paşi greşiţi după eliminarea din Liga Campionilor.

Pontul Zilei 14.03.2018

În tur, PSG a reuşit să câştige fără mari probleme în deplasare, impunându-se cu 5-0. Acum probabil diferenţa va fi la fel de mare, mai ales că se joacă şi pe Parc des Princes, ceea ce înseamnă că cel mai indicat pronostic pentru acest duel este pentru un succes la o diferenţă de minimum trei goluri.

Pronstic: H1 (-2,5 goluri) @ 1.75

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zileipsg 

viewscnt
Articole similare