You are here:

Pontul Zilei 16.03.2018. Începem weekend-ul cu La Liga

Pontul Zilei 16.03.2018. Începem weekend-ul cu La Liga

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 16.03.2018. Unul dintre cele mai interesante dueluri ale zilei în La Liga le pune faţă în faţă pe Levante şi Eibar, două echipe interesante, dar foarte imprevizibile.

Pontul Zilei 16.03.2018

Levante este pe locul 17, primul peste linia retrogradării, cu patru puncte deasupra zonei roşii. În ultima rundă, a reuşit să întrerupă o serie fără victorii şi să ia trei puncte, după ce s-a impus în deplasarea de la Getafe cu 1-0. Până la respectiva victorie, legase nu mai puţin de 12 meciuri la rând fără victorie, dintre care multe erau înfrângeri. Acum are nevoie foarte mare de puncte, în special pentru a se îndepărta de zona fierbinte a clasamentului. Pe teren propriu lucrurile nu stau deloc bine, Levante reuşind în 14 meciuri să câştige doar de două ori. Rezultate live rapide găseşti pe betano.com 

Cote mari, transmisiuni live şi pariuri speciale. Toate le găseşti pe betano.com

De partea cealaltă, Eibar stă destul de liniştită, fiind la mijlocul clasamentului, departe de grijile retrogradării. Este pe locul nouă, cu 39 de puncte, la cinci de ocupanta ultimului loc care duce în cupele europene, Villarreal. Cu toate acestea, şansele ca micuţa echipă să îşi dorească să se bată pentru un loc de Europa League sunt destul de mici, deoarece pe final de fiecare dată în sezoanele precedente a scăzut ritmul. În ultima etapă, Eibar a jucat pe teren propriu cu Real Madrid şi a fost învinsă la limită, scor 1-2.

Pontul Zilei 16.03.2018

În turul campionatului, când cele două formaţii s-au întâlnit prima oară, am avut parte de o partidă foarte spectaculoasă, care s-a terminat la egalitate, scor 2-2, pe terenul celor de la Eibar. Oaspeţii au început în forţă partida şi au condus cu 2-0 la pauză, însă gazdele au făcut o parte secundă mai bună şi au reuşit să scoată un punct. Ne aşteptăm şi acum la goluri de ambele părţi, aşa că recomandăm pronosticul "ambele înscriu".

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.90

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare