You are here:

Pontul Zilei 18.03.2018. Mergem pe mâna italienilor

Pontul Zilei 18.03.2018. Mergem pe mâna italienilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 18.03.2018. Unul dintre duelurile pe care trebuie să le aveţi pe biletele de joc este cel dintre AC Milan şi Genoa, duel în care gazdele pleacă ca favorite, mai ales că în campionat sunt în formă destul de bună.

Pontul Zilei 18.03.2018

AC Milan a pierdut cel mai interesant duel din optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a fost eliminată de Arsenal după o dublă înfrângere, 0-2 pe teren propriu şi 1-3 în deplasare. Se pare că în continuare milanezii nu pot emite mari pretenţii europene, însă în campionat au legat câteva meciuri foarte bune şi au ajuns iar pe un loc care asigură prezenţa în preliminariile Europa League şi sezonul viitor. În această rundă, AC Milan primeşte pe teren propriu vizita celor de la Chievo, o echipă modestă, care se luptă pentru a nu ajunge în zona roşie a campionatului. 

Toate meciurile din Serie A se văd cu streaming pe betano.com

Înaintea acestei runde, Chievo este pe locul 16, cu 25 de puncte, cu unul mai mult decât prima formaţie clasată sub linia retrogradării. Din acest motiv, orice punct pe care îl obţine este mai mult decât important pentru echipa oaspete. Cu toate acestea, forma din ultima perioadă, în care a pierdut patru din ultimele cinci meciuri în campionat, ne face să credem că nu va reuşi o performanţă prea onorabilă în faţa celor de la AC Milan, care pe teren propriu se descurcă mai mult decât decent în Serie A.

Pontul Zilei 18.03.2018

În tur, în deplasare, AC Milan a reuşit să câştige partida cu Chievo, scor 4-1, la finalul unui meci foarte interesant, în care oaspeţii au arătat ca o formaţie de top. Şi acum ne aşteptăm ca milanezii să obţină toate cele trei puncte, aşa că recomandarea noastră este să pariaţi fără emoţii 1 solist, mai ales că are o cotă care merge încercată atât single, cât şi pe un bilet cu mai multe evenimente.

Pronostic AC Milan - Genoa 1 @ 1.44

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zileiac milanserie achievo 

viewscnt
Articole similare