Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 20.03.2018. Hochei din Cehia

Pontul Zilei 20.03.2018. Hochei din Cehia

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 20.03.2018. Cehii au parte de zile bune, mai ales dacă sunt fani ai hocheiului, deoarece în aceste zile se joacă play-off-ul, unde avem parte de hochei de cea mai bună calitate.

Pontul Zilei 20.03.2018

Liberec a ajuns cu puţin noroc în play-off, după ce a terminat pe locul şapte sezonul regulat şi apoi a trecut de Sparta Praga în calificările pentru play-off. Acum joacă împotriva celor de la Mountfield, echipă care a terminat sezonul regulat pe locul doi, în spatele celor de la Plzen. Luni seară, Liberec a reuşit să facă un meci foarte bun şi a câştigat cu 4-2 partida cu numărul trei, ducând scorul general la 2-1 pentru Mountfield. Astăzi se joacă meciul patru, în care gazdele sunt obligate să câştige dacă vor să spere în continuare la calificarea în semifinalele competiţiei. 

Cele mai bune cote din hochei şi transmisiuni live de calitate din acest sport le găseşti pe betano.com

Mountfield s-a relaxat puţin după ce a văzut că are 2-0 la general şi a fost învinsă cu 4-2 în deplasare. Jucătorii nu au forţat foarte tare, fiind conştienţi că o singură victorie în deplasare este suficientă, mai ales că se mută meciurile din nou acasă după aceste dueluri de la Liberec. Interesant este faptul că din cele trei meciuri jucate în acest sezon în deplasare la Liberec, Mountfield nu a reuşit să câştige niciodată, fiind învinsă de două ori în timpul regulamentar şi o dată în prelungiri.

Pontul Zilei 20.03.2018

Partida de marţi seară este foarte greu de anticipat, însă, la fel cum s-a întâmplat şi luni, ne aşteptăm să vedem multe goluri, mai ales că acum Mountfield va intra mult mai motivată pe teren, pentru că ştie că o victorie în această seară este aproape egală cu o calificare în faza următoare, dacă duce scorul la 3-1. Recomandăm un pariu pe goluri, deoarece nu putem anticipa cine e favorită la câştigarea partidei.

Pronostic: Liberec - Mountfield Peste 4,5 goluri @ 1.91

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurihocheimountfieldliberec 

viewscnt
Articole similare