Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 24.04.2018. Cu ochii pe fotbalul de top

Pontul Zilei 24.04.2018. Cu ochii pe fotbalul de top

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 24.04.2018. Marţi se joacă manşa tur din prima semifinală a Ligii Campionilor, unde Liverpool primeşte vizita celor de la AS Roma. Cormoranii sunt favoriţi, în special pentru că joacă primul meci pe teren propriu.

Pontul Zilei 24.04.2018

Liverpool are o şansă imensă de a salva sezonul, fiind la un pas de finala Ligii Campionilor. Întâlneşte în penultimul act cea mai accesibilă formaţie, AS Roma, evitând astfel giganţii Bayern Munchen şi Real madrid. Cormoranii au în mare parte asigurată prezenţa în Liga Campionilor şi sezonul viitor, în Premier League fiind destul de siguri de prezenţa în Big 4, însă acum au în faţă o performanţă la care nu visa nici cel mai mare suporter la începutul sezonului. Liverpool a surprins pe toată lumea în sferturile de finală, când a eliminat fără să le dea nicio şansă cetăţenii lui Pep Guardiola, după 3-0 acasă şi 2-1 în deplasare.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

De partea cealaltă, AS Roma a oferit una dintre cele mai mari surprize din competiţie în acest sezon, reuşind să întoarcă 1-4 cu Barcelona şi să câştige cu 3-0 acasă pentru a se califica în penultima fază a competiţiei. Forma prin care trec romanii este foarte bună, aşa că ne aşteptăm să se predea destul de greu la Liverpool.

Pontul Zilei 24.04.2018

Bookmakerii sunt de părere că Liverpool este favorită. iar la cum arată ultimele rezultate ale englezilor cel mai probabil vom avea un meci dominat de la început până la final de elevii lui Klopp. Statistic arată faptul că Liverpool a luat patru puncte din ultima dublă cu AS Roma, în sezonul 2001-2002 din Ligă, după 0-0 în deplasare şi 2-0 pe teren propriu. De atunci, au mai jucat trei meciuri amicale, de fiecare dată reuşind să se impună italienii. Pentru acest duel, recomandăm să pariaţi pe victoria lui Liverpool.

Pronostic: 1 @ 1.57

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare