Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 28.02.2018. Revanşă sau repetiţie?

Pontul Zilei 28.02.2018. Revanşă sau repetiţie?

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 28.02.2018. PSG şi Marseille se întâlnesc din nou, la doar trei zile după meciul din campionat, de această dată în Cupa Franţei.

Pontul Zilei 28.02.2018

Parizienii sunt foarte îngrijoraţi în ultimele zile, în special din cauza accidentării lui Neymar, care va rata cu siguranţă returul cu Real Madrid din Liga Campionilor.

PSG nu avea nicio problemă până în urmă cu ceva timp, având victorii pe linie în toate competiţiile. Problemele au apărut la turul din Ligă cu Real, când francezii s-au văzut învinşi cu 3-1 de Ronaldo şi compania, iar şansele să ia trofeul în acest sezon au scăzut dramatic. Cireaşa de pe tort a venit duminică, atunci când în timpul victoriei cu adversara de astăzi, Neymar s-a accidentat şi a fost nevoit să iasă plângând de pe terenul de joc. Verdictul medicilor a fost dur, minimum 10 zile în afara terenului, aşa că brazilianul va vedea de pe margine partida cu Real Madrid din returul optimilor de finală.

De partea cealaltă, Marseille are o nouă partidă imposibilă pe Parc des Princes, după ce în campionat nu a avut nicio şansă la victorie, iar scorul putea fi şi mai mare în favoarea parizienilor. Gruparea din Marsilia are ca obiectiv să prindă Liga Campionilor la finalul sezonului, însă lupta se anunţă foarte grea, mai ales că mai sunt implicate formaţii precum Lyon sau AS Monaco. 

Pontul Zilei 28.02.2018

Duminică, tot la PSG acasă, parizienii s-au impus într-un meci fără istoric, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Mbappe, Rolando, un autogol, şi Cavani, iar duelul a fost foarte dur, cu multe cartonaşe galbene arătate de arbitrul partidei. Ne aşteptăm ca şi de această dată să avem parte de un meci foarte dur, cu multe intrări la limită, însă suntem de părere că PSG se va impune iar. Cu toate acestea, pentru că este un meci de Cupă, recomandăm să pariaţi pe goluri de ambele părţi.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.61

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalfranţapsgmarseille 

viewscnt
Articole similare