Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 29 martie 2022. Cine se califică în Qatar?

Pontul Zilei 29 martie 2022. Cine se califică în Qatar?

Pariuri sportive

Comentarii

Cel mai tare meci al zilei le pune faţă în faţă pe Polonia şi Suedia, în play-off-ul pentru Cupa Mondială din 2022. Polonezii joacă pe teren propriu, aşa că ne aşteptăm să domine această partidă. Jocul e programat la ora 21:45, ora României.

Pentru a ajunge în această fază a competiţiei, polonezii nu s-au chinuit prea mult. Au mers mai departe fără să joace deoarece adversara era Rusia, care a fost suspendată de UEFA şi FIFA din competiţiile internaţionale. Nu rata cotele de pe biletul zilei. Aşadar, polonezii sunt mai odihniţi decât adversarii.

Pontul Zilei 29 martie 2022. Cine se califică în Qatar?

De partea cealaltă, Suedia a eliminat în faza precedentă Cehia, după un meci câştigat la limită, scor 1-0, cu un gol marcat în prelungiri. Duelul din această seară o să fie şi mai greu, aşa că ne aşteptăm să vedem mai multe goluri înscrie.

Ultima oară, cele două naţionale s-au întâlnit la EURO, în grupe, când Suedia s-a impus cu 3-2 şi a câştigat grupa din care făcea partea şi Spania. În aşteptarea meciurilor preferate încearcă jocurile preferate la sloturi online. Acum însă, e o altă poveste, deoarece Polonia are şanse la calificare, pe când atunci nu mai avea nicio miză. Din acest motiv, mergem cu încredere pe GG, la o cotă foarte atractivă, 2.00!

Pontul Zilei 29.03.2022

  • Polonia – Suedia GG @ 2.00

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare