You are here:

Pontul Zilei 31.03.2018. Duel de foc în Bundesliga

Pontul Zilei 31.03.2018. Duel de foc în Bundesliga

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 31.03.2018. Imediat după pauza rezervată amicalelor echipelor naţionale, Bundesliga oferă cel mai tare meci din sezon: Bayern Munchen - Dortmund. Cu toate acestea, partida nu este aşa echilibrată cum pare la prima vedere.

Pontul Zilei 31.03.2018

După 27 de partide disputate în campionatul Germaniei, Bayern Munchen are un avans considerabil în vârful clasamentului, de 17 puncte. Bavarezii au 66, în timp ce ocupanta locului doi, Schalke 04, are doar 49. Gazdele par de neoprit de câtiva ani, în 27 de meciuri având doar trei înfrângeri, toate în deplasare. Pe teren propriu nu a reuşit nicio formaţie să plece cu toate cele trei puncte, în 13 jocuri disputate pe Allianz Arena Bayern reuşind să se impună de 11 ori şi să facă de două ori egal. Meciuri online din Bundesliga sunt pe betano.com

Streaming live pentru Bayern - Dortmund si toate celelalte meciuri din Bundesliga gasesti pe betano.com

De partea cealaltă, Dortmund este pe locul trei în clasament, la un punct de Schalke, iar un posibil rezultat bun aici, împreună cu un pas greşit al ocupantei locului doi, ar duce-o pe poziţia secundă. Forma este una destul de bună, cu două victorii la rând în Bundesliga. Spre surprinderea tuturor, Dortmund a fost eliminată din Europa League de Salzburg, care s-a impus în Germania cu 2-1 şi pe teren propriu a reuşit să termine la egalitate, scor 0-0. În deplasare Dortmund se descurcă destul de bine, însă aceasta este cea mai grea deplasare din acest sezon. 

Pontul Zilei 31.03.2018

Bayern Munchen şi Dortmund oferă mereu meciuri foarte spectaculoase, cu multe goluri. În ultimii ani, Bayern a reuşit să se distreze cu rivala din Bundesliga pe teren propriu în meciurile de campionat, iar cele mai bune exemple sunt duelurile din ultimele două sezoane, când gruprea din Munchen s-a impus cu 4-1, respectiv 5-1. Şi acum ne aşteptăm să vedem foarte multe goluri, aşa că recomandăm să pariaţi cu încredere pe minimum trei reuşite în acest duel.

Bayern - Dortmund Peste 2,5 goluri @ 1.44

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbundesligabayern munchendortmund 

viewscnt
Articole similare