Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 1 aprilie 2022. Liga 1 revine, iar noi profităm

Pontul Zilei din 1 aprilie 2022. Liga 1 revine, iar noi profităm

Pariuri sportive

Comentarii

Luna aprilie ne pregăteşte o mulţime de eveniment de mare interes din lumea fotbalului. Pontul zilei de azi vine din Liga 1, acolo unde vom paria pe duelul care deschide etapa a 3-a din play-out, U Craiova 1948 – CS Mioveni. Jocul începe la ora 17:30.

Craiovenii au o formă bună înaintea disputării partidei de acasă cu Mioveni. Formaţia antrenată de Nicolo Napoli are doar 3 înfrângeri în ultimele 13 partide oficiale, iar acest lucru nu este deloc rău, mai ales că după o jumătate de tur extrem de proastă, în care erau consideraţi cu şanse mari la retrogradare în al doilea eşalon. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. În primele două partide de play-out au obţinut 4 puncte, în remiza albă din debut cu Chindia Târgovişte şi victoria la scor în deplasarea de la Gaz Metan, scor 0-4.

Pontul Zilei din 1 aprilie 2022. Liga 1 revine, iar noi profităm

CS Mioveni poate peste rivala din această după-amiază dacă bate. Oaspeţii sunt pe primul loc de baraj, cu 18 puncte. La fel ca formaţia craioveană, argeşenii au avut un start de sezon extrem de slab, la moment dat fiind chiar pe ultimul loc al clasamentului. Totuşi, rezultatele bune au apărut, într-un moment având o serie de 6 partide fără eşec în Liga 1. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. În etapa de debut a play-out au pierdut, scor 3-1, în deplasarea de la Sepsi, iar în ultima etapă au obţinut 3 puncte importante în duelul cu Chindia de pe teren propriu.

În sezonul regulat, cei de la Mioveni au obţinut 4 puncte din partidele cu U Craiova 1948. Formaţiile sunt destul de apropiate valoric, cu un mic plus faţă de gazdele de azi, care au de partea lor şi publicul. Vom miza pe o victorie din partea lor, deoarece se descurcă foarte bine pe teren propriu.

PRONOSTIC: U Craiova 1948 – CS Mioveni – Pauză sau final 1 @ 1.80  

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare