Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 10 aprilie 2022. Cota pe care nu o poţi rata în Liga 1

Pontul Zilei din 10 aprilie 2022. Cota pe care nu o poţi rata în Liga 1

Pariuri sportive

Comentarii

Derby-ul etapei din Liga 1 este, fără îndoială, partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, un meci care poate decide, în mare măsură, viitoarea campioană a României. Nu puteam să ratăm oportunitatea de a paria pe un astfel de duel. Jocul începe la ora 20:30.

Universitatea poate lua o opţiune serioasă pentru locul 2, în caz de câştigă. Formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf are 2 victorii şi un eşec de când a început play-off-ul, iar şansele lor pentru locul 2 au crescut de la ultima victorie cu FCSB, scor 0-2, chiar în etapa precedentă. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru pariuri te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Totuşi, înfrângerea cu Voluntari, din a doua etapă, scor 3-1, poate costa mult formaţia olteană, care a pierdut 3 puncte importante.

Pontul Zilei din 10 aprilie 2022. Cota pe care nu o poţi rata în Liga 1

CFR Cluj a luat o opţiune serioasă pentru a câştiga cel de-al optulea titlu din istoria sa şi cel de-al cincilea consecutiv. Ardelenii au 2 victorii, cu FC Voluntari, scor 3-1, şi FC Argeş, scor 2-0, şi o remiză albă cu cei de la Farul Constanţa până în acest moment. Rezultatele constante, cât şi evoluţiile solide dau încredere formaţiei lui Dan Petrescu că va triumfa şi în acest an în Liga 1 . Nu uita să încerci păreri Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Înaintea partidei de diseară, „feroviarii” au 21 de meciuri fără eşec în Liga 1, mai exact de la înfrângerea cu Rapid, scor 2-0, adică o perioadă de 6 luni fără eşec în campionatul României, rezultate care sunt demne de o viitoare campioană.

Pontul Zilei din 10 aprilie 2022. Cota pe care nu o poţi rata în Liga 1

Partidele din sezonul regulat au avut-o pe CFR în prim-plan, deoarece a obţinut 4 puncte din întâlnirile cu Craiova, victorie pe teren propriu, în tur, scor 1-0, şi un egal, scor 1-1, în Bănie. Totuşi, oltenii au avut şi ei câştig de cauză în Cupa României, acolo unde au eliminat-o pe CFR în şaisprezecimi, scor 1-0. Partida de diseară se anunţă a fi foarte interesantă, dar şi extrem de grea pentru ambele echipe, care îşi doresc cele 3 puncte. Chiar dacă se află pe teren străin, CFR-ul este favorită, iar noi vom conta pe un rezultat pozitiv din partea lor şi pariem „X2 & Sub 2.5 goluri”.

PRONOSTIC: Universitatea Craiova – CFR Cluj – X2 & Sub 2.5 goluri @ 2.02 

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare