Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 12 aprilie 2022. Miză mare pentru promovare!

Pontul Zilei din 12 aprilie 2022. Miză mare pentru promovare!

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul zilei de marţi vine din Liga 2, unde vom alege un pronostic de top pentru duelul dintre FC Hermannstadt – U Cluj. Jocul începe la ora 19:00.

Hermannstadt se află pe locul 2 după primele 3 etape ale play-off-ului din Liga a doua. Sibienii au obţinut rezultate bune în partide grele, cu echipe puternice ale campionatului, precum Concordia Chiajna sau Unirea Slobozia, pe care le-a învins, dar şi remiza albă cu Petrolul Ploieşti, un rezultat important, cu formaţia care a dominat sezonul regulat. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru tipster te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Evoluţiile bune din aceste meciuri dau încredere formaţiei din Sibiu că poate termina acest play-off de promovare pe unul dintre cele două locuri care asigură prezenţa în Liga 1 în sezonul viitor.

Pontul Zilei din 12 aprilie 2022. Miză mare pentru promovare!

Universitatea  Cluj a obţinut primele 3 puncte din play-off în etapa precedentă, atunci când a înfruntat-o pe CSA Steaua Bucureşti pe teren propriu şi a învins-o, scor 1-0. Clujenii au terminat la egalitate în primele 2 meciuri, cu Petrolul Ploieşti, o remiză fără goluri, şi în partida cu Unirea Slobozia, scor 2-2. Nu uita să încerci Superbet, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Pentru U Cluj, rezultatele de la începutul play-off-ului reprezintă pierderea locului 2, iar un eventual succes cu Hermannstadt ar oferi devansarea rivalei şi ocuparea a poziţiei a doua în ierarhie.

Pontul Zilei din 12 aprilie 2022. Miză mare pentru promovare!

Partida din sezonul regulat a fost câştigată de cei de la Universitatea Cluj, scor 0-2, iar Hermannstadt a avut câştig de cauză în barajul pentru menţinerea în Liga 1 din 2019, atunci când a surclasat-o pe U Cluj în partida din deplasare, scor 0-2, dar a fost învinsă la Sibiu, scor 0-1. Meciul de azi este foarte important pentru ambele formaţii. U Cluj pare a fi favorită, pe hârtie, însă Hermannstadt are de partea sa terenul propriu şi vom conta pe un rezultat  bun din partea gazdelor.

PRONOSTIC: FC Hermannstadt – Universitatea Cluj – 1X & Sub 3.5 goluri @ 2.10

Afla mai multe despre: fcsbfc argeş 

viewscnt
Articole similare