Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 12 martie 2021. Serie A pentru profit

Pontul Zilei din 12 martie 2021. Serie A pentru profit

Pariuri sportive

Comentarii

Sâmbătă, 12 martie 2022, ne aşteaptă o serie de meciuri interesante, iar capul de afiş din Serie A este AC Milan – Empoli, de la ora 21:45, ora României.

AC Milan pare mai aproape ca niciodată să se bată pentru titlul de campioană în acest sezon, fiind pe primul loc după 28 de etape disputate. A strâns 60 de puncte, cu două mai mult decât marea rivală Inter, dar cu un meci în plus disputat. Din acest motiv, nu are voie să facă paşi greşiţi pe teren propriu, mai ales împotriva unor echipe din a doua jumătate a clasamentului. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Forma este una excelentă, milanezii având trei victorii şi două egaluri în ultimele cinci meciuri. Mai mult, ultimul meci a venit excelent pentru moral, 1-0 în deplasarea de la Napoli!

Pontul Zilei din 12 martie 2021. Serie A pentru profit

De partea cealaltă, Empoli este pe locul 13 în clasament şi pare că nu îşi mai găseşte forma de altădată. În ultimele cinci mecuri nu a simţit gustul victoriei, reuşind să termine trei meciuri la egalitate şi să piardă de două ori. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Golaverajul este unul negativ, Empoli reuşind să înscrie 40 de goluri şi să primească 53.

Pontul Zilei din 12 martie 2021. Serie A pentru profit

Când s-au întâlnit în turul campionatului, cele două formaţii au oferit un meci spectaculos, cu şase goluri, terminat în favoarea milanezilor, scor 4-2. Şi acum ne aşteptăm ca AC Milan să se impună fără probleme, aşa că pariem pe o victorie la handicap la cota 1.98.

PRONOSTIC: AC Milan – Empoli H1 (-1,5 goluri) @ 1.98

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare