Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 13 aprilie 2022. Liverpool face ultimul pas către semifinale

Pontul Zilei din 13 aprilie 2022. Liverpool face ultimul pas către semifinale

Pariuri sportive

Comentarii

Manşa tur a partidei dintre Liverpool şi Benfica nu a oferit vreo surprinză pentru lumea fotbalului internaţional, „cormoranii” câştigând, scor 1-3, partida din Portugalia. Meciul de diseară nu se anunţă a fi foarte uşor pentru Liverpool, care urmează să întâlnească o Benfica pusă pe fapte mari. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Liverpool vine după egalul cu City din campionat, scor 2-2, un meci în care a fost condusă de 2 ori. Nu este rezultatul aşteptat de fanii echipei, însă nu este cel mai rău, deoarece se păstrează distanţa de numai un punct între cele două contracandidate la titlu. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru pariuri te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. După ce anul trecut nu au avut şansa unui traseu atât de „facil” precum cel din acest an, gazdele de diseară pot ajunge pentru prima oară din 2019 până în prezent în faza semifinalelor Ligii Campionilor.

Pontul Zilei din 13 aprilie 2022. Liverpool face ultimul pas către semifinale

Benfica nu a arătat deloc rău în partida tur şi şi-a creat ocazii, iar în meciul de diseară poate fi capabilă să producă fotbal plăcut fanilor alături de Liverpool, fiind, de altfel, o formaţie care prestează un fotbal de calitate. Sezonul european al portughezilor este unul foarte bun, mai ales că au trecut şi de Ajax în faza precedentă, Benfica fiind cotată cu a doua şansă. Nu uita să încerci Superbet, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Totuşi, dubla cu Liverpool a arătat limitele formaţiei portugheze, acest lucru fiind vizibil în partida din tur, încheiată în dezavantaj pe tabelă.

Pontul Zilei din 13 aprilie 2022. Liverpool face ultimul pas către semifinale

Precum meciul tur, ne aşteptăm la o confruntare cu multe goluri şi spectacol pe Anfield. Un duel cu goluri şi spectacol în partida de diseară ar reprezenta pentru Benfica o eliminare cu capul sus, iar pentru Liverpool o bună oportunitate de bucurie, înaintea unor meciuri din ce în ce mai dificile către finele sezonului. Suntem de părere că acest meci va fi unul precum cel din tur, cu multe ocazii şi un joc deschis de ambele părţi, aşa că vom paria „GG”.

PRONOSTIC: Liverpool – Benfica – GG @ 1.78

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare