Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 14 aprilie 2022. Goluri în duelul Lyon – West Ham

Pontul Zilei din 14 aprilie 2022. Goluri în duelul Lyon – West Ham

Pariuri sportive

Comentarii

După ce partida tur nu ne-a surprins deloc şi a fost un spectacol total, Lyon şi West Ham se vor duela pe Parc Olympique Lyonnais pentru calificarea în semifinalele Europa League. Partida tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar meciul de diseară este deschis oricărui rezultat. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Lyon se află pe locul 10 în Ligue 1, cu doar 46 de puncte acumulate în 31 de partide. Gazdele de diseară nu mai au mari şanse la calificarea într-o competiţie continentală în sezonul următor, iar acum concentrarea cea mai mare este pusă pe câştigarea Europa League. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru tipster te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Lyon este o echipă puternică în partidele de pe teren propriu, iar acest lucru se vede în rezultatele obţinute de lyonezi în aceste dueluri, aceştia având doar 3 eşecuri în meciurile disputate pe propria arenă în acest sezon, o performanţă notabilă, dacă stăm să ne raportăm la poziţia mult sub aşteptări din campionat. 

Pontul Zilei din 14 aprilie 2022. Goluri în duelul Lyon – West Ham

West Ham are un sezon foarte bun în Premier League, acolo unde se bate cu echipe mult mai bine cotate precum Arsenal, Manchester United şi Tottenham pentru un loc de Champions League, dar şi performanţele la nivel european nu au fost mai slabe. „Ciocănarii” se află pentru prima oară în istorie în această fază a competiţiei, iar aspiraţiile sunt mari, deoarece pot ajunge în semifinalele Europa League. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Ne aşteptăm la o evoluţie solidă din partea „ciocănarilor”, care au în faţă o performanţă unică în istoria lor, faţă de Lyon, care are un adevărat „pedigree” în competiţiile europene.

Pontul Zilei din 14 aprilie 2022. Goluri în duelul Lyon – West Ham

Partida tur a adus-o pe West Ham la conducerea ei în minutul 52, prin intermediul golului marcat de Bowen, chiar dacă formaţia lui David Moyes era în inferioritate numerică după eliminarea lui Cresswell. Apoi, în minutul 66, Tanguy Ndombele a readus speranţele oaspeţilor de acum o săptămână şi a lăsat partida în aer, urmând ca totul să se decidă diseară. Ne aşteptăm la un meci precum cel din tur, pe aceleaşi coordonate, cu două formaţii care doresc să joace fotbal, spectaculoase şi un rezultat cu multe goluri, aşa că vom paria „GG”.

PRONOSTIC: Lyon – West Ham – GG @ 1.75

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare