Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 16 aprilie 2022. Pariul de care ai nevoie pentru duelul City - Liverpool

Pontul Zilei din 16 aprilie 2022. Pariul de care ai nevoie pentru duelul City - Liverpool

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul zilei vine de la partida zilei: Manchester City – Liverpool, în cadrul semifinalelor Cupei Angliei. Cele două au remizat acum şase zile în campionat, 2-2, câştigătoarea titlului urmând să se decidă în viitoarele etape.

City are parte de un sezon foarte bun, unul dintre cele mai bune de când echipa a fost preluată de Pep Guardiola. Calificarea în semifinalele Champions League, în detrimentul celor de la Atletico Madrid, reprezintă o performanţă notabilă, deoarece City ajunge pentru a doua oară consecutiv sub comanda spaniolului în această fază a competiţiei.

Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. În campionat, „cetăţenii” au pierdut un avans considerabil pe care îl aveau faţă de cei de la Liverpool, care au ajuns la numai un punct în spatele lor, cu 7 meciuri de fiecare de disputat până la finalul campionatului, un final ce se anunţă electrizant.

Pontul Zilei din 16 aprilie 2022. Pariul de care ai nevoie pentru duelul City - Liverpool

Liverpool poate realiza eventul în acest sezon, o performanţă rară în fotbalul britanic. „Cormoranii” au câştigat Cupa Ligii Angliei, iar acum pot trece de cel mai dificil adversar al lor din ultimii ani, Manchester City. Pe lângă acest trofeu pe care şi-l poate adăuga în vitrină, Liverpool este calificată în semifinalele Champions League, acolo unde urmează să se dueleze cu spaniolii de la Villarreal, iar şansele pentru câştigarea unui nou titlu în Premier League sunt mari.

Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Liverpool are un singur eşec în ultimele 23 de jocuri oficiale, fiind o formă de temut. În deplasările din acest sezon au pierdut doar 2 meciuri din cele 24 de partide jucate pe teren străin, o altă performanţă care arată ce sezon admirabil au reuşit elevii lui Jurgen Klopp.

Pontul Zilei din 16 aprilie 2022. Pariul de care ai nevoie pentru duelul City - Liverpool

Meciurile directe între cele două formaţii au fost întotdeauna demne de urmărit şi au oferit spectacol iubitorilor celor două echipe, cât şi suporterilor neutri. City a câştigat 2 din ultimele 5 dueluri directe din campionat, celelalte 3 terminându-se la egalitate, în timp ce ultima întâlnire între cele două echipe în Cupa Angliei a avut loc în 2003, atunci când Liverpool s-a impus, scor 0-1, pentru a se califica în şaisprezecimi.

Pronosticul ideal pentru acest meci este unul pe goluri. Ultimele partide directe au avut un joc deschis şi cu multe goluri, în 8 din ultimele 10 dueluri între City şi Liverpool înscriindu-se peste 3 goluri, aşa că pariul nostru este „Peste 2.5 goluri”.

PRONOSTIC: Manchester City – Liverpool – Peste 2.5 goluri @ 1.72  

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare