Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 16 mai 2022. Arsenal nu mai poate face paşi greşiţi

Pontul Zilei din 16 mai 2022. Arsenal nu mai poate face paşi greşiţi

Pariuri sportive

Comentarii

Newcastle şi Arsenal se vor întâlni în penultimul meci al rundei cu numărul 37 din Premier League, ce se va disputa pe St. James' Park din Newcastle. Meciul are o importanţă aparte pentru „tunari”, care nu mai pot ceda puncte în lupta lor pentru clasarea pe locul 4 la finalul sezonului. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Newcastle a avut un sezon al contrastelor, deoarece la jumătatea stagiunii se aflau în plină criză, pe loc retrogradabil şi cu şanse minime de salvare din partea specialiştilor. Este de înţeles, pentru că jocul nu funcţiona deloc, iar speranţa nu mai era. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru pariuri te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Totuşi, salvarea a venit, iar „coţofenele” au avut o parte secundă de sezon excelentă, în care au ajuns chiar şi pe locul 9, poziţie la care nimeni nu s-ar fi aşteptat, însă strategia bună de transferuri a salvat echipa, care acum se află pe locul 14 în clasament, cu 43 de puncte acumulate şi fără emoţii în prinviţa retrogradării.

Pontul Zilei din 16 mai 2022. Arsenal nu mai poate face paşi greşiţi

Arsenal este ocupanta locului 4 în clasament, cu 66 de puncte strânse pe parcursul celor 36 de partide disputate. Formaţia antrenată de Mikel Arteta a pierdut 3 puncte extrem de importante acum o etapă, în înfrângerea suferită împotriva rivalei Totteham, scor 3-0, care a apropiat-o pe rivala din nordul Londrei la numai un punct de Arsenal cu 2 etape înainte de finalul campionatului. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. „Tunarii”, până la eşecul de acum o etapă, strânseseră maximum de puncte în ultimele 4 meciuri de campionat, iar contextul părea favorabil pentru Arsenal, care avea prima şansă la clasarea pe locul 4, însă acum lupta este deschisă, iar Tottenham are şi ea şansa ei.

Pontul Zilei din 16 mai 2022. Arsenal nu mai poate face paşi greşiţi

Arsenal domină în ultimele confruntări directe din campionat, având 5 victorii consecutive în ultimele 5 partide cu Newcastle, însă lucrurile diferă acum, pentru că echipa antrenată de Eddie Howe este la un alt nivel, la cel care poate să se dueleze cu toate formaţiile de top ale campionatului de la egal la egal. Este cert că Arsenal va ataca victoria din primul până în ultimul minut, mai ales că presiunea este enormă şi trebuie să evite o contraperformanţă, aceea de a rata Liga Campionilor pentru încă un sezon. Vom miza pe victoria lui Arsenal, care ne aduce cota 1.88, una bună şi care poate fi pariată cu lejeritate pe un bilet single.

PRONOSTIC: Newcastle – Arsenal 2 @ 1.88  

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare