Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 17 aprilie 2022. Goluri în „Le Classique”

Pontul Zilei din 17 aprilie 2022. Goluri în „Le Classique”

Pariuri sportive

Comentarii

Ligue 1 se pregăteşte pentru derby-ul etapei a 32-a. PSG o primeşte pe Marseille într-un duel în care se poate decide campiona din acest an din campionatul Franţei. Le Classique se joacă la ora 21:45, ora României.

PSG ar avea nevoie de un egal sau de o victorie pentru a-şi asigura, într-o oarecare măsură, un nou titlu de campioană în Ligue 1. Parizienii au avut parte de un sezon destul de slab în Champions League, pentru o formaţie care a adus nişte jucători de clasă mondială, fiind eliminaţi din faza optimilor.

Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru pariuri te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. În Cupa Franţei au fost eliminaţi de cei de la Nice după penalty-uri, iar în Ligue 1 domină, un lucru firesc, aşa cum am mai spus, pentru că lotul lui Mauricio Pochettino este foarte larg, cu jucători de o valoare apropiată.

Pontul Zilei din 17 aprilie 2022. Goluri în „Le Classique”

Marseille nu a mai câştigat titlul de 12 ani, iar anul acesta nu pare să fie al lor, deoarece distanţa faţă de rivala din această seară este de 12 puncte. Marseille s-a calificat în această săptămână în semifinalele Conference League, după ce a înfrânt-o pe PAOK în ambele manşe, urmând să se dueleze cu olandezii de la Feyenoord.

Nu uita să încerci pariuri online, locul unde poţi câştiga sume importante de bani în doar câteva minute. În campionat, Marseille are 4 victorii în ultimele 5 etape în cadrul competiţiei, iar unele meciuri cu rezultate neaşteptate o aduc pe formaţia din sudul Franţei la o distanţă mare înaintea partidei decisive pentru titlu împotriva PSG-ului.

Partidele dintre cele două formaţii au fost mai mereu cu scântei, iar acest lucru poate conta enorm şi în partida de diseară. Marseille are 8 victorii la rând, ultimul eşec fiind în partida cu AS Monaco, scor 0-1, în timp ce PSG are 4 înfrângeri în ultimele 8 meciuri, destul de multe partide soldate cu eşecuri pentru o echipă cu pretenţiile PSG-ului.

Pontul Zilei din 17 aprilie 2022. Goluri în „Le Classique”

Partida tur s-a încheiat cu o remiză albă, iar ultimele meciuri au avut-o pe PSG în prim-plan, deoarece a câştigat 7 din ultimele 10 dueluri directe. Confruntarea de diseară poate decide viitoarea campioană, iar PSG este favorită, deoarece are 12 puncte avans şi terenul propriu de partea sa, în timp ce Marseille are nevoie de un succes. Pariul propus este „GG”.

PRONOSTIC: PSG – Marseille – GG @ 1.75   

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare