Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 18 aprilie 2022. Pariul de care ai nevoie pentru „Derby del Sole”

Pontul Zilei din 18 aprilie 2022. Pariul de care ai nevoie pentru „Derby del Sole”

Pariuri sportive

Comentarii

Etapa a 33-a din Serie A se termină în stil mare. Napoli şi AS Roma se vor duela în penultimul meci al acestei etape, unul foarte important în lupta pentru titlu, cât şi în lupta pentru Champions League. Jocul începe la ora 20:00, ora României.

Napoli a suferit 2 înfrângeri care poate aduce pierderea titlului pentru formaţia din sudul Italiei. Eşecurile cu AC Milan, de acasă, scor 0-1, dar şi cel din ultima etapă, cu Fiorentina, scor 2-3, o aduc pe Napoli în situaţia de a fi obligată să câştige confruntarea cu AS Roma. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune ponturi fotbal. Totuşi, rezultatele slabe ale celorlalte echipe care se află în lupta pentru titlu o avantajează pe Napoli. Formaţia antrenată de Luciano Spalletti se află la doar 3 puncte de Inter, ocupanta locului 2, şi la 5 de AC Milan, liderul din Serie A.

Pontul Zilei din 18 aprilie 2022. Pariul de care ai nevoie pentru „Derby del Sole”

La fel ca Napoli, AS Roma are nevoie de un succes. Formaţia „giallorossi” se află pe locul 5, cu 57 de puncte acumulate până în acest moment, la 6 puncte de Juventus, ocupanta ultimului loc care asigură prezenţa în Champions League. Nu uita să încerci Superbet, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Faţă de celelalte echipe din top 6, Roma este cea mai în formă echipă din această zonă a clasamentului, cu 11 partide fără eşec în Serie A, dar şi cu 4 victorii în ultimele 5 etape, rezultate ce pot conta enorm pentru formaţia lui Jose Mourinho în cursa pentru îndeplinirea obiectivului stabilit la începutul stagiunii, obţinerea unui loc de Champions League la finalul acestui sezon.

Pontul Zilei din 18 aprilie 2022. Pariul de care ai nevoie pentru „Derby del Sole”

Derby del Sole a fost de fiecare dată spectaculos, cu mici excepţii, precum partida tur, încheiată cu o remiză albă. Meciul de pe Olimpico a fost unul atipic stilului lui Mourinho, destul de închis şi fără mari ocazii de o parte şi de alta. Partidele din sezoanele anterioare au avut multe goluri, ambele echipe aflându-se mai mereu pe tabela de marcaj cel puţin o dată. La capitolul victorii în ultimele 10 meciuri domină Napoli, care a câştigat 6 din aceste întâlniri, în timp ce AS Roma s-a impus în doar 2 dintre ele, ca celelalte 2 să se termine fără o câştigătoare. Formaţia lui Mourinho este foarte motivată şi ştie că obţinerea celor 3 puncte în urma partidei cu Napoli ar reprezenta biletele pentru Champions League, în timp ce Napoli, în cazul unui egal sau al unei înfrângeri, ar pierde încă un Scudetto.

PRONOSTIC: Napoli – AS Roma – Peste 2.5 goluri @ 1.75

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare